Alin Oprea, dezvăluiri șocante despre Larisa, în fața judecătorilor. Pe cine a omorât fosta lui

Alin Oprea, dezvăluiri șocante despre Larisa, în fața judecătorilor. Pe cine a omorât fosta lui

Nu mai e cale de împăcare între Larisa și Alin Oprea. De altfel, cei doi au avut și primul termen al procesului de divorț. Ruptura dintre cei doi s-ar fi întâmplat la începutul acestui an, iar primul semn a fost dat chiar de soția artistului, care transmitea pe Internet că relația începută acum aproximativ un sfert de secol s-a cam etrminat. Dar în continuare apar noi detalii.

Alin Oprea, dezvăluiri șocante despre Larisa, în fața judecătorilor

Astfel, cei doi au avut vineri primul termen, potrivit cancan.ro. Iar după ce nu s-au înțeles la notar, ar fi pregătiți să facă dezvăluiri incendiaare, în care se acuză de infidelitate. Alin Oprea ar urma să detalieze ”infidelitățile” celei care i-a dăruit doi copii. De cealaltă parte, Larisa ar avea și ea motive serioase să creadă că dreptatea e de partea ei, și anume, că Alin ar fi plecat de acasă pentru o presupusă iubită. Magistrații vor avea multe de ascultat, iar procesul va dura, deoarece amândoi par pregătiți să se ”bată” în instanță.

De altfel, bruneta ar fi luat de mai mult timp decizia de a se despărți de Alin. Se și mutase în Anglia de aprximativ trei ani, alături de copiii Melisa și Adrian, ambii la școală acolo. Mai mult, aceasta a revenit și la numele de fată, Uță, pe pagina de socializare, unde îi mulțumea lui Alin pentru cei 22 de ani petrecuți împreună.

Larisa l-a mai acuzat pe Alin că are o iubită, pentru care s-ar fi separat sentimental de ea. Deranjat de acuzațiile aduse de soția sa, acesta a plătit cu aceeași monedă, dezvăluind că jumătatea sa s-ar fi întâlnit în timpul relației cu mai mulți bărbați, aceste detalii incediare urmând să le prezinte la procesul în care cei doi își vor împărți lucrurile.

”Eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea”

“Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a dezvăluit pentru click.ro, Alin Oprea.

”În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. (…)

Un alt moment delicat a fost în anul 2014, atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste cinci luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o nouă relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni TV.

Există și alte infidelități, însă, mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri. C-au fost două, c-au fost nouă, de-atunci nu mai e ca nouă. Fac și eu haz de necaz acum, însă, realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei, acesta fiind, de fapt, motivul real al divorțului”, a mai declarat Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI