23 oct. 2024 | 13:34

Larisa Iordache și-a etalat burtica de gravidă. Sportiva radiază de fericire, detaliul observat de fani

Monden
Larisa Iordache și-a etalat burtica de gravidă. Sportiva radiază de fericire, detaliul observat de fani
Larisa Iordache și-a etalat burtica de gravidă. Sportiva radiază de fericire, detaliul observat de fani

La 28 de ani, Larisa Iordache trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta gimnastă se pregătește să devină mămică penteu prima dată și se bucură din plin de această etapă. Cum s-a afișat pe internet recent și ce au remarcat cei care o urmăresc.

Larisa Iordache radiază de când este însărcinată

În urmă cu câteva luni, fosta gimnastă Larisa Iordache și-a luat prin surprindere fanii și a dezvăluit că așteaptă primul ei copil. De atunci, sportiva nu ratează nicio ocazie de a-și etala burtica de gravidă pe rețelele de socializare, spre încântarea celor care o urmăresc.

Chiar dacă are burtica destul de proeminentă, sportiva nu pare să se fi îngrășat deloc, lucru remarcat și de către fanii ei. Anii de antrenamente intense își spun cuvântul, iar fosta gimnastă are un stil de viață care îi permite să se mențină în formă și pe parcursul sarcinii. Viitoarea mămică are grijă la alimentație și face mișcare în continuare, astfel că se menține într-o formă de zile mari.

Larisa Iordache a publicat recent o fotografie cu ea îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, cu un sacou pe deasupra, iar cei care o urmăresc pe Instagram nu au rămas indiferenți. Outfit-ul i-a pus în valoare perfect burtica de gravidă și formele, iar urmăritorii ei au copleșit-o cu like-uri și complimente. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

A dezvăluit recent sexul bebelușului

Larisa Iordache și partenerul ei au organizat recent o petrecere de tip gender reveal și au anunțat sexul bebelușului din burtică. Fosta gimnastă se pare că va avea o fetiță, pe care o va cunoaște peste câteva luni.

”Esteeee fetiţăăăăă. Ne-am privit şi am ştiut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai preţioase minuni. Te aşteptăm cu inima plină de bucurie, micuţa noastră!“, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Sportiva trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fetiței ei, care este tot sportiv. Cristian Chiriță, partenerul ei, este campion mondial la tenis de masă. Cei doi și-au făcut relația publică anul trecut, iar vara aceasta s-au căsătorit.

”După mulți ani de provocări și victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înțelegem că suntem făcuți unul pentru altul. Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a spus multipla campioană la gimnastică, pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

 

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Euro explodează. Seism pe piața valutară
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
România o plânge. S-a mai stins o mare actriţă. Marea doamnă s-a alăturat stelelor
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro