Larisa Iordache, păcătos de frumoasă în costum de baie. Imagini senzuale cu fosta gimnastă, aşa nu ai mai văzut-o. Foto

Larisa Iordache, păcătos de frumoasă în costum de baie. Imagini senzuale cu fosta gimnastă, aşa nu ai mai văzut-o. Foto
Larisa Iordache, în costum de baie. Cum și-a făcut apariția fosta gimnastă la plajă în acest sezon estival.

Chiar și la opt luni după ce și-a anunțat retragerea din gimnastică din cauza accidentărilor repetate pe care le-a suferit, Larisa Iordache se prezintă într-o formă fizică de invidiat. Cum s-a pozat vedeta din lumea sportului la plajă a răvășit mințile tuturor fanilor săi. Frumoasa tânără și-a etalat toate formele armonioase pe conturile sale de socializare, într-un stil cât se poate de elegant. Cum arată Larisa Iordache în costum de baie.

Cum arată Larisa Iordache în costum de baie

Larisa Iordache este una dintre vedetele cele mai cunoscute ale sportului, de la noi din țară, care poartă foarte bine costumul de baie. La 26 de ani, după opt luni de la anunțul privind retragerea din gimnastică, tânăra reușește să se mențină într-o formă perfectă.

Nu trebuie să o spunem noi, fiindcă o demonstrează chiar fotografiile publicate de româncă pe paginile sale de pe platformele de socializare. Cu costum de baie într-o singură piesă sau altele formate din câte două, Larisa Iordache a avut grijă să își pună în evidență toate atuurile fizice. Și, să nu fim zgârciți la cuvinte, are un corp pur și simplu de milioane.

Larisa Iordache a marcat câteva apariții senzuale în zilele de relaxare din acest sezon estival. După cum se poate observa foarte ușor și în galeria FOTO a acestui articol, bruneta a rupt internetul cu trupul său atrăgător. A primit și o mulțime de mesaje dulci din partea internauților, care n-au putut să nu-i aprecieze aparițiile amețitoare.

Cu ce se ocupă fosta gimnastă, la 8 luni după anunțul retragerii

De altfel, Larisa Iordache a creionat o relație aparte cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Aceștia i-au fost alături de fiecare dată când s-a accidentat, pe fondul activității sale profesionale. Doar că, din cauza prea multor astfel de incidente, vedeta româncă și-a anunțat retragerea din gimnastică.

Nu a abandonat visul de a profesa în sport, însă. Larisa Iordache este antrenor la CS Dinamo, iar recent a obținut și prima medalie. S-a întâmplat la Campionatele Naționale de gimnastică artistică, categoria junioare, organizate la Ploiești. Fanii i-au apreciat evoluția și i-au fost alături în tot acest parcurs sportiv.

Citește și: Noi probleme pentru Larisa Iordache după ce s-a operat: „Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”

Larisa Iordache continuă să investească în elevele sale gimnaste de la CS Dinamo. Potrivit mesajelor publicate pe social media, tânăra este încrezătoare că viața îi va rezerva și lucruri frumoase. Chiar dacă în ultima perioadă a trebuit să se confrunte cu provocări care păreau să o depășească.