10 apr. 2020 | 10:30

Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Sport
Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Epidemia generată de numărul tot mai mare al bolnavilor de COVID-19 a necesitat impunerea unor măsuri care nu au mai fost adoptate până acum. Astfel, multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache ajută la acțiunile realizate de Poliția Română, din lipsă de personal.

Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Larisa Iordache este sportivă legitimată la Dinamo și angajată a MAI, astfel că a ieșit la muncă și a apărut pe stradă în uniformă de Poliție. După cum declara președintele CS Dinamo, George Cosac, „în afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”.

Larisa Iordache nu a ratat prilejul de a se fotografia în noua ipostază, iar postarea de pe rețelele de socializare a strâns mii de aprecieri. Larisa Iordache a avut însă parte și de comentarii răutăcioase.

Sportiva a revenit cu o nouă postare, în care i-a „urecheat” pe cei care au găsit de cuviință să o jignească și le-a transmis un mesaj clar.

„Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

Larisa Iordache a îmbrăcat uniforma de Poliție

Larisa Iordache către români: „Rămâneți în case!”

Larisa Iordache sprijină și ea eforturile autorităților în lupta pentru combaterea pandemiei. Aflată la datorie, în uniforma de polițist, campioana îndeamnă românii să rămână în case pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei din jur.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.
Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.

Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Facebook.

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro