Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Epidemia generată de numărul tot mai mare al bolnavilor de COVID-19 a necesitat impunerea unor măsuri care nu au mai fost adoptate până acum. Astfel, multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache ajută la acțiunile realizate de Poliția Română, din lipsă de personal.

Larisa Iordache, făcută praf după ce a postat această fotografie. Cum a reacționat campioana

Larisa Iordache este sportivă legitimată la Dinamo și angajată a MAI, astfel că a ieșit la muncă și a apărut pe stradă în uniformă de Poliție. După cum declara președintele CS Dinamo, George Cosac, „în afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”.

Larisa Iordache nu a ratat prilejul de a se fotografia în noua ipostază, iar postarea de pe rețelele de socializare a strâns mii de aprecieri. Larisa Iordache a avut însă parte și de comentarii răutăcioase.

Sportiva a revenit cu o nouă postare, în care i-a „urecheat” pe cei care au găsit de cuviință să o jignească și le-a transmis un mesaj clar.

„Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

Larisa Iordache a îmbrăcat uniforma de Poliție

Larisa Iordache către români: „Rămâneți în case!”

Larisa Iordache sprijină și ea eforturile autorităților în lupta pentru combaterea pandemiei. Aflată la datorie, în uniforma de polițist, campioana îndeamnă românii să rămână în case pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei din jur.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.
Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.

Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Facebook.

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Urmăriți Playtech.ro și pe