Lacrimi și durere în familia unei vedete de la noi! “I-a recidivat cancerul”

Lacrimi și durere în familia unei vedete de la noi! “I-a recidivat cancerul”. Sursa foto: antena3.ro

Dinu Maxer are un motiv mare de supărare. Tatăl său are probleme de sănătate. Din nefericire, tatălui vedetei i-a recidivat cancerul.

Durere mare în familia unei vedete de la noi! “I-a recidivat cancerul”

Tatăl lui Dinu Maxer are din nou probleme de sănătate. Acestuia i-a revenit cancerul.  Tatăl vedetei a fost diagnosticat în urmă cu 13 ani cu cancer. Bărbatul are cancer de prostată și boala îi afectează și alte părți ale corpului.

Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a declarat Dinu Maxer.

Dinu și Deea Maxer
Dinu și Deea Maxer. Sursa foto: unica.ro

Dinu Maxer a avut și fiul cel mic cu probleme de sănătate

Dinu Maxer a amai avut parte de un necaz, de curând. Fiul spu Andreas, a fost bolnav și a trebuit să fie internat.

INTERNAȚI în spital în VREME de PANDEMIE! Joi, a trebuit sa îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seara; apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea sa ne prezentam la secția de ortopedie. Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal.

Astăzi Andreas este bine…Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atela gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)” , a scris Dinu Maxer pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI