Lacrimi la Survivor România. Dan Pavel a făcut un anunț surpriză: Faimoșii au început să plângă

Lacrimi la Survivor România. Dan Pavel a făcut un anunț surpriză: Faimoșii au început să plângă
Lacrimi la Survivor Romania. Dan Pavel a facut un anunt surpriza

Scandal uriaș la Survivor România. Dan Pavel a făcut un anunț surpriză. Ce se va întâmpla la jocul pentru comunicare de duminică, 2 mai. Miza este uriașă, iar Faimoșii au izbucnit în lacrimi când au văzut ce se află sub cupolă. Sebastian și Irisha au început să plângă.

Lacrimi la Survivor România

Clipe dificile pentru Războinicii de la Survivor România. Echipa albastră a pierdur și cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii și au ajuns, inevitabil, din nou să se voteze între ei. Cu patru voturi, Maria Chițu a fost propusă spre eliminare, alături de Albert, cel votat cu o zi în urmă, la primul consiliu al săptămânii.

Moralul echipei este la pământ. Conflictul dintre Albert și Sorin pare departe de a se fi terminat, însă un nou scandal a izbucnit în tabăra albastră. Maria este marginalizată de către coechipierii săi, care o acuză de faptul că este falsă și invididualistă, nefăcând nimic în camp. Spiritele s-au încins la cele două Consilii de vineri și sâmbătă.

În ediția din 1 mai, Albert a vorbit despre problemele care există în echipă și care ar fi soluția pentru ca Războinicii să ajungă la o înțelegere:

„Ne certăm între noi. Simplu, pleacă cineva mereu de la noi. Faimoșii câștigă recompense, jocuri de imunitate, stau în competiție, sunt bine, rămân mulți, noi suntem puțini, neînpuținăm și ne distrugem.”, a spus Albert Oprea la Survivor România.

Faimoșii au început să plângă la Survivor

Războinicii sunt determinați să îi învingă pe Faimoși și să oprească șirul lor de victorii consecutive. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii din Republica Dominicană, a prezentat miza pentru jocul de recompensă de duminică, 2 mai, care pare a fi una dublă. Deși telespectatorii nu și-au dat seama despre ce poate fi vorba, un lucru este cert.

Rewardul pare a fi unul incredibill, din moment ce Faimoșii s-au emoționat atât de tare încât au început să plângă la vederea a ce se află sub cupolă.

Sebastian Chitoșcă este unul dintre cei mai vocali concurenți din competiția Survivor România, iar duelul său consacrat cu Albert de la Războinici a devenit unul dintre preferatele publicului. La jocul de imunitate, o probă plină de adrenalină și efort fizic substanțial, fostul fotbalist a răbufnit la adresa Războinicului.

Sebastian l-a acuzat pe Albert că s-a bucurat de faptul că a adus un punct când a jucat împotriva lui Cucu de la Faimoși, spunându-i că ar trebui să aleagă oameni cu mai multă experiență în Survivor, având în vedere că și el este unul dintre veteranii concursului.