Drama lui Ștefan de la Îmi Place Dansul. Povestea care a impresionat juriul de la Kanal D

Drama lui Ștefan de la Îmi Place Dansul. Povestea care a impresionat juriul de la Kanal D
Drama lui Ștefan de la Îmi Place Dansul. Foto: Captură Kanal D

Ștefan de la Îmi Place Dansul, emisiunea de la Kanal D, a vorbit despre drama prin care a trecut după ce fratele lui s-a electrocutat pe Podul CFR din Parcul Herăstrău în timp ce încerca să își facă o poză. Alexandru, care este și el dansator, a trecut prin 5 intervenții chirurgicale și s-a trezit recent din comă.

Drama lui Ștefan de la Îmi Place Dansul

Alexandru, fratele mai mic al lui Ștefan de la Îmi Place Dansul, s-a electrocutat în timp ce încerca să își facă un selfie pe Podul CFR din Parcul Herăstrău și a fost transportat la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp. Medicii au fost rezevați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. Ulterior a fost transferat la un spital din Belgia, unde medicii au luat decizia de a-l induce în comă, întrucât durerile erau insuportabile.

Ștefan a fost distrus în momentul în care a primit cumplita veste despre fratele lui și a lansat apeluri disperate de ajutor. Comunitatea de dansatori, actori și coregrafi s-a mobilizat repede și a postat un mesaj pe pagina de Facebook „Împreună pentru Alexandru”, creat special pentru cei care vor să îi sară în ajutor tânărului de 16 ani, elev la Liceul Dinu Lipatti și actor la Teatrul Stela Popescu.

Ștefan și Alexandru
Ștefan și Alexandru

„Alexandru este din Chişinău, este dansator, crescut şi educat de fratele mai mare, Ştefan Rebeja, persoana care ne-a fost alături in toate evenimentele caritabile, organizate in sprijinul copiilor diagnosticati cu tulburari de spectru autist”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

După ce a trecut prin 5 intervenții chirurgicale, Alexandru s-a trezit din coma indusă și se reface cu ajutorul medicilor, al muzicii și al prietenilor care îi sunt alături.

„Este bine, are şi muzica, i-au pus muzica. Le-am zis că e dansator şi că pot să-i aduc playlist-ul lui, ce muzica îi place lui. Se simte mai bine din ce mi-au spus medicii”, a spus Ștefan în cadrul emisiunii Îmi Place Dansul de la Kanal D. Dansatorul și-a propus să câștige marele premiu pentru a-și putea ajuta fratele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI