Lacrimi în casa Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel a vorbit cu fiecare din concurenți

Lacirmi în casa Puterea Dragostei

Mama lui Gabriel a intrat prin conexiune directă în emisiune pentru a le spune câteva cuvinte tinerilor concurenți. Ce le-a spus și de ce toată casa iubirii a rămas în lacrimi după apelul ei?

Lacrimi în casa Puterea Dragostei! Ce le-a spus mama lui Gabriel concurenților

Lacrimi și emoții extrem de mari în casa iubirii, în urma telefonului mamei lui Gabriel. Doamna Vasiliu, foarte emoționată și trup și suflet alături de cele petrecute în emisiunea, le-a oferit câte un sfat tuturor.

Lacrimi în casa Puterea Dragostei, după apelul mamei lui Gabi
Lacrimi în casa Puterea Dragostei, după apelul mamei lui Gabi

Mai cu seamă că sezonul este pe cale să se sfârșească, aceasta le-a spus tinerilor să nu se mai certe și să facă în așa fel încât să rămână în relații bune. Gabi și Ramona au început primii să plângă în urma declarațiilor sale, iar la scurt timp a reușit să-i emoționeze pe toți cei de pe platoul de filmare.

„Nu plângeți! Nu plângeți!”

Mama lui Gabi: Voi nu șitți ce glume frumoase poate să facă Gabi. Am observat gluma lui către Ramona, el așa îmi face mie, atunci am simțit că e ca și cum copilul meu ar fi lângă mine.
Ella: Nu plângeți! Nu plângeți!
Mama lui Gabi: Vreau să vă felicit pe toți, îmi sunteți dragi toți.
Gabi: Hai, calmează-te, mama!
Mama lui Gabi: Philip, îți doresc un viitor bun lângă Berna. Livina, te pupă mama și-ți mulțumesc pentru tot
Livian: Doamna Vasiliu, imediat mi-ați intrat la inimă!
Mama lui Gabi: Andreea și Marius, vă mulțumesc pentru că sunteți alături de Gabi. Daiana, terminați, mamă, cu răutățile. Azi ești, mâine nu mai ești! E greu în viață.
Andreea Pirui: Nu mai plângeți că ne emoționați și pe noi
Mama lui Gabi: Mergeți până în finală și să vă dați mâna. Mai aveți foarte puțin, fiți ca frații, ca surorile, nimic în viață nu e mai frumos decât asta. Vă iubesc și vă îmbrățișez!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI