25 oct. 2024 | 14:09

La cine ar fi trebuit să ajungă toată averea afaceristului Ioan Crișan. Milionarul voia să își dezmoștenească fiica după ce ar fi avut o ceartă

News
La cine ar fi trebuit să ajungă toată averea afaceristului Ioan Crișan. Milionarul voia să își dezmoștenească fiica după ce ar fi avut o ceartă
La cine ar fi trebuit să ajungă toată averea afaceristului Ioan Crișan. Milionarul voia să își dezmoștenească fiica după ce ar fi avut o ceartă

Ies la iveală tot mai multe detalii din ancheta privind moartea omului de afaceri Ioan Crișan. Principala suspectă, fiica lui, a fost eliberată după 24 de ore și continuă să fie cercetată în libertate, la fel și ceilalți trei presupuși complici. Cum și de ce ar fi planificat femeia uciderea tatălui său, potrivit procurorilor, și ce relație avea cu părinții.

De ce ar fi pus la cale fiica lui Ioan Crișan uciderea acestuia

Ioan Crișan a murit pe 29 mai 2021, după ce mașina lui a explodat chiar la ieșirea din parcare. Bomba care a dus la moartea afaceristului ar fi fost confecționată și detonată de complicii fiicei sale, Laura, la îndemnul acesteia. Procurorii au stabilit că Laura Crișan ar fi plătit cu 100.000 de euro trei bărbați pentru a confecționa bomba montată pe mașina tatălui ei. În urmă cu două zile, femeia a fost reținută împreună cu alți doi suspecți, dar după 24 de ore toți trei au fost eliberați, din lipsă de probe.

Motivul crimei ar fi legat de averea bărbatului, potrivit anchetatorilor. Ioan Crișan deținea singura fermă de somn african din Europa de Est, dar mai avea și alte afaceri. În anul 2021, fiica afaceristului deținea în jur de 10% din business, dar urma să moștenească întreaga afacere, după moartea tatălui ei. Surse din anchetă susțin că Ioan Crișan și fiica lui s-ar fi certat cu câteva zile înainte de moartea bărbatului, iar acesta ar fi amenințat-o că o va dezmoșteni.

Cine ar fi urmat să moștenească averea

Ancheta a mai scos la iveală faptul că Ioan Crișan ar fi intenționat să îi lase averea fostului său ginere, deputatul Sergiu Bîlcea. Acesta a fost căsătorit cu Laura Crișan și au împreună doi copii. Nu doar cu tatăl avea Laura Crișan o relație tumultuoasă, ci și cu mama sa, potrivit unor martori. La audieri, Laura Crișan a declarat că înainte de a muri, bunicul ei a stabilit ce bunuri urmau să moștenească femeia și fratele ei, dar mama sa nu a mai ținut cont de dorința acestuia.

”Bunicul meu din câte știu intenţiona să îmi lase mie ferma. Era de notorietate și faptul că acesta dorea să îmi lase mie casa din Colonistilor și fratelui meu casa de pe strada Bicaz. Din câte am înţeles, inclusiv în urma unor discuţii de acasă, că bunicul fiusese la notar anterior evenimentului, intenţiona să întocmească actele prin care să treacă casele pe numele nostru. […] Și acest lucru nu s-a mai materializat întrucât a intervenit decesul bunicului meu.

Ulterior decesului bunicului mama a vândut inclusiv casa de pe strada Bicaz, deşi aceasta ar fi trebuit să rămână fratelui meu. […] Nici eu și nici fratele meu nu am știu că mama a vândut casa de pe strada Bicaz, am aflat după ce deja găsise client.

Eu nu voiam nici să fie vândută casa de la Dumbrava întrucât făcusem planuri cu bunicul meu cum să o amenajam și îmi plăcea foarte mult acolo. După succesiune și vânzarea bunurilor nu a fost constituit niciun depozit pe numele meu sau al fratelui meu”, a declarat Laura Crișan, potrivit unor surse judiciare, conform Antena 3 CNN.

La cine ar fi trebuit să ajungă toată averea afaceristului Ioan Crișan. Milionarul voia să își dezmoștenească fiica după ce ar fi avut o ceartă

Sergiu Bîlcea, fostul soț al Laurei Crișan

Ce relație avea Laura Crișan cu tatăl ei

Potrivit anchetatorilor, Ioan Crișan era nemulțumit că fiica lui îi cerea tot timpul bani, cu toate că profesa ca avocat. Laura Crișan a descris relația cu tatăl ei drept una normală și neagă că ar fi contribuit la asasinarea acestuia. Procurorii au arătat că ultima conversație între victimă și fiica sa a avut loc pe 21 aprilie 2021, cu mai bine de o lună înainte de moartea lui Ioan Crișan.

”Nu știu de ce am fost denunțată. Am conștiința împăcată. Am încercat împreună cu avocata mea să aflu cine mi-a ucis tatăl. Nu am reușit să aflu”, a mărturisit Laura Crișan, când a fost eliberată din arest.

”Nu îl cunosc pe cel care m-a denunțat. Nu sunt în măsură să știu ce au făcut alte persoane din dosar. Nu am cunoștințe în Serbia“, a mai spus fiica lui Ioan Crișan.

 

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin îi răspunde cinic lui Guterres la summitul BRICS: Trăim în familii în care se împart proprietăți și „uneori se ajunge la bătăi”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Două locuri din România vor fi luate cu asalt. Turiștii străini au aflat de zonele de vis
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
România a pierdut cea mai mare actriță: Era ca o mamă. Nimeni nu va mai fi ca ea
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
ANAF a început CONTROALELE! ROMÂNII PIERD 70% din AVERE
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro