La ce oră începe România U23 – Honduras U23, primul meci al ”tricolorilor” de la Jocurile Olimpice

La ce oră începe România U23 – Honduras U23, primul meci al ”tricolorilor” de la Jocurile Olimpice
La ce oră începe România U23 - Honduras U23, primul meci al ”tricolorilor” de la Jocurile Olimpice

România U23 – Honduras U23 va da startul la Jocurile Olimpice pentru sportivii români. Naționala pregătită de Mirel Rădoi se află în fața primului meci al tricolorilor, după 57 de ani, la un turneu olimpic de fotbal. România se mai află în grupă cu Coreea de Sud și Noua Zeelandă. Partida contra Hondurasului va începe, astăzi la ora 14.00 și va putea fi urmărită pe TVR 1 și Eurosport.

La ce oră începe România U23 – Honduras U23, primul meci al ”tricolorilor” de la Jocurile Olimpice

România U23 – Honduras U23 este primul meci al ”tricolorilor” la Jocurile Olimpice. Naționala condusă de Mirel Rădoi va debuta împotriva celor pe care selecționerul român îi consideră rivalii la ocuparea locului 2 în grupa B. Partida va începe de la ora 14.00 și va putea fi urmărită pe TVR 1 și Eurosport. Cei 22 de jucători din lotul tricolorilor sunt gata să dea examenul cel mai important al carierei lor de fotbaliști. Înaintea partidei, Mirel Rădoi a declarat că cine va câștiga această întâlnire va avea șanse la ocuparea locului 2 ce asigură calificarea în sferturile de finală.

Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia.

Practic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă, conform frf.ro.

Partida se desfășoară în cadrul grupei B a turneului olimpic

Partida va avea loc pe Kashima Stadium și se va desfășura fără spectatori în tribune. Autoritățile japoneze au luat măsuri dure în privința restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Următoarele partide al României vor fi împotriva Coreei de Sud, duminică, 25 iulie și Noii Zeelande, miercuri 28 iulie. Ocupantele primelor 2 locuri din grupă vor juca sferturile de finală cu primele două clasate din grupa A, compusă din Japonia, Africa de Sud, Mexic și Franța.

Lotul naționalei U23 pentru Jocurile Olimpice

Portari – Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu;
Fundaşi – Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore;
Mijlocaşi – Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Ronaldo Deaconu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca;
Atacanţi – Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe;

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI