La ce oră începe prima semifinală de la Eurovision 2021

La ce oră începe prima semifinală de la Eurovision 2021
Oră începere prima semifinală Eurovision 2021

Mai este foarte puțin timp până începe Eurovision 2021. Concursul muzical va avea două semifinale și o finală. Prima semifinală va avea loc astăzi, marți, 18 mai 2021, iar cea de-a două va avea loc la câteva zile distanță, sâmbătă, 22 mai 2021. Iată la ce oră începe prima semifinală Eurovision 2021.

Ora la care începe prima semifinală Eurovision 2021

În acest an, Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”. Concursul a ajuns la ediția cu numărul 65. În cadrul acestuia vor participa un număr de 38 de țări, printre care și România Concurenții sunt așteptați să pășească pe Turquois Carpet.

România va participa la Eurovision 2021, în prima semifinală, care va avea loc astăzi, marți, 18 mai 2021. Țara noastră este reprezentată în acest an de Roxen, care va interpreta piesa intitulată: ”Amnesia”. Ea este concurenta cu numărul 13, care va urca pe scenă în prima semifinală. În cadrul primei semifinale a competiției muzicale vor debuta 16 concurenți. Spectacolul va fi transmis în direct pe posturile de televiziune: TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

„Deși îmi place să fiu în studio și să explorez fiecare dimensiune a muzicii mele, abia aștept să mă întâlnesc cu ceilalți concurenți și să urc pe scenă în cele din urmă, dar și să exprim faptul că muzica ne ajută pe toți să ne deschidem și să vorbim despre toate lucrurile prin care trecem. Am continuat să evaluez diferite idei pentru Eurovision, cea mai importantă competiție muzicală pentru mine, așa că abia aștept să arăt tuturor ceea ce am pregătit ” după cum declara Roxen potrivit eurovision.tvr.ro.

Eurovision 2021 – votul telespectatorilor

Telespectatorii își pot vota favoriții Eurovision 2021. Românii nu pot vota reprezentanta țării noastre. Ea poate fi votată doar de către românii din străinătate.

Imediat după interpretarea celor 16 piese din cadrul primei semifinale Eurovision 2021, va începe perioada alocată votării. Potrivit eurovision.tvr.ro, aceștia pot vota prin intermediul SMS-ului sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Eurovision 2021 – Roxen

Roxen a debutat în lumea muzicii de la o vârstă fragedă. Ea a devenit cunoscută publicului de la noi prin debutul cu piesa intitulată „Ce-ți cântă dragostea”, care a devenit una din cele mai difuzate piese din 2020. Ea a fost desemnată să reprezinte România la ediția din 2020 a competiției Eurovision care a fost anulată din cauza covid-19.

„Ne simţim mult mai confortabil pe scenă şi deja se simte asta. Repetiţia de astăzi ne-a dat o energie incredibilă, pe care sper să o simțiți și voi pe 18 mai. Ştiu că mulţi au avut emoţii după prima repetiţie, dar noi mergem cu încredere către prima semifinală!” după cum declara tânăra artistă potrivit eurovision.tvr.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI