La ce măsuri recurge Gabriela Cristea de când e mamă a doi copii: “Pentru sănătatea noastră mintală, cedăm! EXCLUSIV

La ce măsuri recurge Gabriela Cristea de când e mamă a doi copii: “Pentru sănătatea noastră mintală, cedăm! EXCLUSIV
Ce compromis face Gabriela Cristea dupa ce a devenit mama

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se ocupă singuri cu cu creșterea celor două fiice – Victoria și Iris, care, de când s-au mărit îi supun la și mai multe provocări, fiecare având propriile pretenții. Deși să străduiește să le impună o anumită disciplină, prezentatoarea TV recunoaște că are și momente când cedează în fața micilor șantajiste.

Cum se înțelege Gabriela Cristea cu fiicele sale

Gabriela Cristea ne-a povestit că este o adevărată aventură atunci când o are ca parteneră la shopping pe fata cea mare, Victoria.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem!

Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine.

Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Gabriela Cristea.

Iris preferă fardurile, Victoria probează pantofii Gabrielei

În vârstă de 3, respectiv 5 ani, Iris și Victoria sunt foarte atrase de obiecte care aparțin mamei lor. Mai exact, fardurile Gabrielei Cristea sunt în pericol dacă ajunge mezina la ele, în timp ce pantofii cu toc reprezintă o adevărată atracție pentru Victoria.

„Cea mică este disperată cu trusele de machiaj, în sensul că, dacă nimerește la mine în cameră, acestea sunt hârjâite, râcâite și toate pensulele sunt terminate. În schimb, Victoria este disperată să probeze și îi plac foarte mult pantofii cu toc și tot îmi spune că vrea și ea niște pantofi cu toc.

Am văzut că există modele, dar nu m-am încumetat, pentru că mi se pare prea devreme să forțăm coloana vertebrală, așa, dacă se probează cu ai mei de două ori prin casă, se joacă, nu e mare tragedie, dar chiar să îi cumpăr pantofi cu toc de la vârsta asta, mi se pare prea mult”, ne-a povestit prezentatoarea emisiunii “Mireasa – Capriciile iubirii” despre isprăvile celor două fete.

Tavi Clonda se simte răsfățat cu 3 fete în casă

Deși este în minoritate în casă, Tavi Clonda nu are nicio problemă.

„Eu văd partea plină a paharului și mă simt răsfățat! Mulți îmi spun: “Cum reziști?”E greu, dar făcându-ți plăcere și iubindu-ți copiii foarte mult și având și antrenament cu fetițele, pentru că stau cu ele destul de mult, e ok.

Mai greu mi se pare cu Gabriela, pentru că lucrurile la noi în relație au mers fără prea multe planuri, adică spre deloc. Ca și casa pe care am făcut-o. Dacă nu mai avem bani, ne oprim! Deci totul a fost pe spontaneitate”, a precizat artistul.

Până să devină părinți, Gabi și Tavi făceau lucrurile în ritmul lor. Acum însă, cum fetele fac legea în casă, iar ei depind oarecum și de programul lor, situația se complică.

„Cu doi copii, lucrurile nu prea mai merg așa. Atunci trebuie plănuit totul, pentru că altfel vrem amândoi să facem aceleași lucruri, le facem degeaba. În timpul respectiv putem ca unul să facă altceva și atunci pot apărea mici supărări.

Încercăm să ne organizăm un pic, deși nu e nici stilul meu, nici al ei. Nu avem ajutor deloc, mama vine destul de rar de la Brașov și suntem singuri”, a adăugat, pentru playtech.ro, Tavi Clonda.