La ce facultate merge fiul Ralucăi Bădulescu, Alex. Am aflat toate detaliile

La ce facultate merge fiul Ralucăi Bădulescu, Alex. Am aflat toate detaliile
La ce facultate merge fiul Ralucai Badulescu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, iar viața ei persoanlă a fost, mereu, expusă publicului larg. Deși s-a despărțit, recent, de soțul ei, Florin, jurata de la „Bravo, ai stil!” găsește alinare și sprijin în persoana fiului ei, Alex, de care este foarte apropiată. Ce facultate urmează tânărul.

Fiul Ralucăi Bădulescu a luat note excelente la BAC

Alex, fiul Ralucăi Bădulescu, tocmai a absolvit liceul și a luat note foarte bune la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care mama lui este extrem de mândră de faptul că are un băiat responsabil și conștiincios.

Mai mult de atât, fiul vedetei de la Kanal D a intrat la o facultate de prestigiu din Capitală, deși blondina are o mică nemulțumire. Într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei Ego, Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care și-ar fi dorit ca fiul ei, Alex, să urmeze cursurile universitare în străinătate.

„Alex a luat BAC-ul cu note foarte mari, este student la ASE, suntem fericiți, împliniți, Doamne, Dumnezeule. Alex a vrut să meargă la ASE. Eu îl visez în continuare artist, numai că nu este timpul trecut. Important este că a intrat la ASE și de restul ce o vrea el să facă.

Nu a vrut să facă o facultate în altă țară. Momentan. Vedem mai târziu dacă o vrea să se orienteze către alte țări”, a povestit Raluca Bădulescu, exclusiv pentru ego.ro.

„Aș fi vrut să se mai ducă și mă-sa cu el!”

Jurata de la Bravo, ai stil! încă speră ca fiul ei, Alex, să nu se mulțumească doar cu facultatea din România. Raluca Bădulescu l-a sfătuit pe tânăr să urmeze, în viitor, un masterat la o universitate din Europa sau Statele Unite ale Americii.

„Eu să știți că aș fi vrut la o facultate în altă țară, dar dacă el a ales așa, este foarte bine și la ASE. Chiar să se facă școală la noi. Eu voiam să plece în altă țară ca să plece și mă-sa cu el.

I-am tot propus Spania, i-am propus niște universități foarte mișto la Barcelona. Bine, sunt universități mișto oriunde, din America până în Marea Britanie, etc. Dar pe mine mă tot atrăgea așa o dorință către Spania.

Aș fi vrut să se mai ducă și mă-sa cu el, dar am un așa un sentiment că nu ar fi vrut să vină mă-sa după el”, a completat vedeta pentru sursa citată.