Secretul care o ajută pe Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kilograme. Puține femei ar avea răbdare să facă asta EXCLUSIV

Secretul care o ajută pe Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kilograme. Puține femei ar avea răbdare să facă asta EXCLUSIV
Vedeta are restanțe la sport

Raluca Bădulescu are o siluetă trasă prin inel și cântărește 47 kg. Se simte bine la această greutate. Vedeta face tot posibilul să nu mai facă excese alimentare. Mai ales că dulciurile sunt în continuare micile ei plăceri vinovate. Prin urmare, vedeta Kanal D a ajuns să își contorizeze zilnic porțiile de mâncare, pentru a se putea bucura în tihnă și de o gustare dulce. Într-un dialog exclusiv am aflat secretul care o ajută pe Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kilograme.

Care este secretul care o ajută pe Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kilograme?

În urmă cu mulți ani, Raluca Bădulescu a recurs la operația de micșorare a stomacului. Aceasta a fost singura metodă de a scăpa de surplusul de kilograme. În trecut depășea suta de kilograme și era o persoană cu greutate la propriu.

În prezent, jurata de la „Bravo, ai stil!” poate face concurență modelelor. Acum Raluca a ajuns la dimensiuni de invidiat și cântărește sub 50 kg.

„Sunt mai slabă ca niciodată. Multumesc! Am mai puțin de 60 cm în talie, eu și Scarlett O’ Hara practic”, ne-a spus încântată vedeta Kanal D.

Raluca Bădulescu numără caloriile în fiecare zi

După ce a slăbit spectaculos, Raluca Bădulescu a avut o lungă perioadă în care a fost conștiincioasă și a mâncat corespunzător. Astfel a reușit să aibă o greutate constantă. Totuși, recunoaște vedeta, a făcut excepție în pandemie. Pe fond emoțional a mâncat mai mult decât și-ar fi dorit, iar greutatea indicată de cântar a alarmat-o.

Așa că a luat măsuri de urgență și în prezent a continuă să își contorizeze porțiile de mâncare. Face asta de teamă să nu mai ajungă să se lupte cu kilogramele în plus. Mai mult, ea reușește să nu se priveze de o mică gustare dulce.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu.

Vedeta are restanțe la sport

Raluca Bădulescu a ajuns la dimensiuni de invidiat, dar recunoaște că nu îi place și nu își găsește timpul necesar pentru a include în programul zilnic și antrenamente fizice. Speră ca la un moment dat sportul să facă parte din rutina ei zilnică. „Nu fac sport, uneori mă străduiesc să merg pe jos, dar nu fac sport. Într-o zi o să fac și asta, nu e ziua aceea încă”, a precizat vedeta TV.