La ce a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra maşina mult dorită. Cântăreţul a dat 300.000 de euro pe un Lamborghini. „Mi-am dat seama de asta”

La ce a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra maşina mult dorită. Cântăreţul a dat 300.000 de euro pe un Lamborghini. „Mi-am dat seama de asta”
Dorian a dat 300.000 de euro pe un Lamborghini

Dorian Popa trăiește pe cai mari, sau cel puțin așa reiese din declarațiile sale. De curând aflam despre vedetă că a investit nu mai puțin de 70.000 de euri într-o afacere profitabilă. Nu te-ai aștepta ca Dorian Popa să investească o asemenea sumă într-o shaormerie, dar asta a făcut. În afară de asta, recent am aflat la ce a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra maşina mult dorită, fiind vorba de un Lamborghini de 300.000 euro.

Dorian Popa trăiește pe cai mari, la propriu! La ce a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra maşina mult dorită

Dorian Popa, de la timidul actor într-uns erial pentru tineri, a devenit unul din cei mai urmăriți creatori de conținut pe rețelele de socializare. Așa se face că, ieri, vedeta a fost văzut împărțind sharome gratis.

De atlfel artistul spune că va repeta gestul și la finalul acestei săptămâni. Ba mai mult de-atât a decis să investească 70.000 de euro într-o afacere de tip shaormerie, undeva în Domnești. Concluzia ar fi că Dorian Popa trăiește pe cai mari.

Dorian a dat 300.000 de euro pe un Lamborghini

Culmea este că acești cai sunt la propriu, nu numai la figurat. Recent s-a aflat la ce a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra maşina mult dorită, fiind vorba de un Lamborghini de 300.000 euro:

„Mi-am dat seama trecând timpul, că am renunţat un pic la cheltuielile exorbitante pe care le fac cu hainele. Eu sunt un împătimit al hainelor. Nu e mai puţin adevărat că muncesc atât de mult încât să îmi pot permite să îmi cumpăr ce vreau.

Dar pentru că îmi doresc foarte mult să fac din această potenţială criză financiară un mare plus valoare pentru mine, pentru că nu este un secret faptul că mulţi antreprenori în perioada de criză fianciară au explodat în stil benefic, am redus un pic cheltuielile, pe adidaşi de mii de euro, haine de mii de euro, care la sfârşitul zilei sunt un moft.

Eu am spus întotdeaua că dacă îmi permit un moft care mă face fericit, îl voi accesa, însă în contextul actual, consider că brandurile mai pot aştepta un pic’’, a declarat Dorian Popa pentru Antena 3.

Acum, cu un astfel de bolid la poartă, Dorian Popa se poate mândri cu noua sa achiziție. Deși, conform acestuia, sacrificiile nu au fost mari, totuși suma este una considerabilă, având în vedere și ce mașină și-a cumpărat.

Rămâne să vedem cum îi va merge în noua afacere de 70.000 de euro, și dacă clienții vor fi mulțumiți.