La 83 de ani, Mitică Popescu nu se lasă. Ce decizie a luat actorul, în plină criză

La 83 de ani, Mitică Popescu nu se lasă. Ce decizie a luat actorul, în plină criză
Ce face Mitică Popescu în criza sanitară?

Cum este viața lui Mitică Popescu în timpul crizei sanitare. Ce decizie a luat actorul și de ce nu poate sta acasă în aceste vremuri?

Mitică Popescu, decizie surprinzătoare în plină criză

Marele maestru nu este gata să părăsească publicul deocamdată. Deși are 83 de ani și se încadrează în categoria celor mai afectați de virusul care încă circulă la noi în țară, nu se mulțumește cu statul acasă. Acesta s-a întors imediat la cârma emisiunii „D’ale lui Mitică”, de pe TVR2, după izolare. Se pare că vacanța obligatorie de care au avut parte cei mai mulți nu l-au făcut să reflecteze la viața sa și să decidă că ar fi timpul să se retragă și să renunțe la anumite proiecte.

Mitică Popescu s-a reîntos pe platourile de filmare
Mitică Popescu s-a reîntos pe platourile de filmare

Fostul actor are parte de filmări în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, dar totuși s-a întors la muncă. Actorul este pensionar, dar colaborarea cu TV2 l-a făcut să rămână în atenția publicului, iar veniturile să fie rotunjite pentru a putea trăi decent. Amintim că Mitică Popescu, reporterul Marian Marin, realizatorul show-ului Cristian Vlad și producătoarea Liliana Vlad au aceeași echipă de aur formată încă din 1999. „D’ ale lui Mitică” este una dintre cele mai longevive proiecte de la noi.

„Mitică Popescu s-a bucurat că a revenit la muncă”

„Mitică Popescu s-a bucurat că a revenit la muncă, chiar şi în aceste condiţii, pentru că a stat acasă şi a vorbit cu prietenii la telefon. La revenirea pe platourile de filmare a trebuit să respectăm reguli stricte, să folosească masca şi să îşi dea regulat cu dezinfectant pe mâini. La fel, şi colegul său, Marian Marin. Când a ieşit pe teren a stat la distanţă de oameni şi a purtat mască la interviuri”
Surse din Televiziunea Română (Sursa: Click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI