La 83 de ani, Marina Voica face o activitate de care tinerii fug. Iată ce o menține în formă pe artistă

La 83 de ani, Marina Voica face o activitate de care tinerii fug

Marina Voica, vedetă din generația de aur a muzicii pop-soul românești, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment profesionist, face, la 83 de ani, o activitate de care tinerii fug. Cum se menține artista în formă?

Marina Voica, 83 de ani, face o activitate de care tinerii fug

Marina Alexandrovna Nicolskaia sau Marina Voica, timbru cristalin, delicat și plăcut, a venit din Rusia în România, unde a devenit o stea a muzicii pop-soul. Artist complex, cantautoarea are o carieră artistică impresionantă, de mai bine de cinci decenii.

Din palmaresul său se pot aminti:

  • aproximativ 850 de melodii înregistrate și lansate pe o serie de 27 de discuri, 3 casete, 6 CD-uri și la radio, tv, cântate în turnee în țară și în străinătate.
  • nenumărate apariții tv, programe de divertisment și varietăți, călătorii muzicale și revelioane
  • 9 stagiuni jucate la Teatru de revistă Constantin Tănase, actriță de film, cu un rol principal în filmul ”Țărmul n-are sfârșit”, în regia lui Mircea Săucan
  • apariții în mai mult de 300 de emisiuni tv
  • mentorat artistic-muzical

Ce o menține în formă pe artista?

A dominat valoric în toate topurile muzicale românești de muzică pop ale anilor ’60,’70, ’80 și chiar ’90 și nici acum, la 83 de ani, nu se oprește. Artista onorează fiecare invitație din partea celor care o doresc la radio sau tv, iar de fiecare dată este întrebată ce face, cum face, cât face, pentru a fi vioaie la o vârstă care vine cu câteva greutăți la pachet.

La 83 de ani, Marina Voica face o activitate de care tinerii fug. Iată ce o menține în formă pe artistă
Marina Voica, foarte activă și la 83 de ani

Cântăreața a dezvăluit, pe blog, că este plină de energie și, cât e ziua de lungă, se ocupă de gospodăria din Breaza, acolo unde locuiește de zece ani. Mai mult, este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, prin intermediul internetului, fiind activă și pe rețelele de socializare, unde și postează povești din tinerețe, fotografii cu casa ori grădina ei. Nu de mult, artista s-a pozat în timp ce muta în casă ghivecele cu flori, dat fiind că nopțile au devenit din ce în ce mai reci.

„Acum trăiesc la Breaza. Toate televiziunile au venit ca să-mi filmeze casa şi curtea și toți au fost încântați de peisaj. Tot aud că Marina Voica «s-a retras, s-a retras, s-a retras». Nici vorba. Eu am fugit de căldura din București, pe care o suportam din ce în ce mai greu. Sunt înconjurată de oameni, de vecini buni și nu mă simt nici singură si nici retrasă. În casa mea răsună muzică si cântec!”, a notat artista pe blog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI