Cine este tatăl lui Carmen de la Sălciua. Artista nu a vorbit niciodată despre el

Cine este tatăl lui Carmen de la Sălciua. Artista nu a vorbit niciodată despre el
Ce spune Carmen de la Salciua despre tatal ei

Carmen de la Sălciua a destăinuit că a suferit enorm în copilărie după ce tatăl ei a părasit-o pe ea și pe mama acesteia. În primul rând divorțul părinților iar apoi faptul că a fost crescută doar de mama ei, au marcat-o enorm pe cântăreața de muzică de petrecere. Cu toate acestea, Carmen recunoaște că a moștenit talentul muzical de la tatăl ei.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil. Ce spune artista despre acesta

Carmen de la Salciua a trait o adevarata drama in copilarie, tatal ei a parasit-o. sursa foto: Wowbiz
Carmen de la Salciua a trait o adevarata drama in copilarie, tatal ei a parasit-o. sursa foto: Wowbiz

Carmen recunoaște că abandonului tatălui i-a creat o mare durere în suflet și că în fiecare relație pe care a avut-o l-a căutat pe cel mai important bărbat din viața orcărei fete, pe tata.

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează.

Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze” a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua. 

De asemenea, cântăreața a mai povestit că tatăl său „avea o voce deosebită și frumoasă”. Artista păstrează și acum o fotografie cu tatăl său din tinerețe la care se uită mereu cu mare drag.

„Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui”, a povestit, la un moment dat, Carmen de la Sălciua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI