La 70 de ani, arată ca la 20, iar secretul ei este cel puțin șocant

Nora Williams a împlinit de curând 70 de ani, dar este imposibil să-i ghicești vârsta dacă ai întâlni-o pe stradă. Ea se laudă că are corpul de la 20 de ani, iar trucurile din spate nu au implicat operații estetice.

În cazul în care ți-ai dorit vreodată să arăți bine la bătrânețe și să te menții în formă, este posibil să fi citit o sumedenie de cărți și articole pe marginea subiectului. Poate ai fost la câțiva medici, ai inițiat niște diete și te-ai privat de o serie de lucruri care te fac fericită sau fericită. În realitate, poate nu ar fi trebuit să faci acele lucruri, dacă este să o asculți pe Norma Williams. Femeia în vârstă de 70 de ani ilustrează perfect faptul că vârsta este doar un număr.

Norma Williams 70 de ani 2

Dacă ai vedea-o pe stradă pe tânără de mai sus, este foarte improbabil să crezi că are 70 de ani. Ea a făcut însă mai multe schimbări importante în ultimii ani care i-au facilitat confortul psihologic și aspectul fizici. Cea mai mare parte a vieții și-a petrecut-o în Marea Britanie, dar după ce s-a mutat în însorita Italie, pretinde că este cea mai bună formă din viața ei.

”Am un corp mai atrăgător decât la 20 de ani”, insistă doamna de 70 de ani. Ea trăiește în Italia cu soțul ei în vârstă de 80 de ani și a decis să-și împărtășească o mare parte din secretele aspectului său într-un articol pe Quora. În mod surprinzător, a făcut mici compromisuri pe partea de alimentație, dar se bucură în continuare de preparate consistente, o mulțime de gustărele și o sticlă de vin în fiecare zi. În contextul în care se bucura de două sau mai multe sticle pe zi în tinerețe, acesta este un compromis pentru ea.

S-a lăsat în schimb de cantități industriale de dulciuri, bomboane cu caramel și tot felul de prăjituri. Pe de altă parte, consumă foarte mulți biscuiți sărați, panettone, alune de pădure cu merișoare, alune caju prăjite, biscuiți de orez cu ciocolată neagră, înghețată și salată cu mult ulei de măsline. Nici măcar cartofii umpluți nu-i lipsesc din meniu. Ar fi mâncat și chipsuri, dar se pare că cele din Italia nu sunt atât de bune precum cele din Marea Britanie și nu merită caloriile în plus.

Dincolo de o alimentație care pare precisă, Norma face tot ce poate să fie fericită. Începe ziua cu două cappuccino și ceva de la patiserie. Primele gustări sunt sub forma unei bananen, portocale și alte fructe de sezon. Cina include o bucată de carne cu legume, morcovi, brocoli, fasole, ciuperci cu sos de soia, semințe, merișoare sau felii de alune. Nu lipsește vinul roșu.

Norma Williams 70 de ani 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI