L-a numit ‘țigan’ pe Șumudică, iar acum s-a luat de Gică Hagi. Ce a spus turcul

L-a numit ‘țigan’ pe Șumudică, iar acum s-a luat de Gică Hagi. Ce a spus turcul
Ce a spus turcul despre Gică Hagi

Jurnalistul turc care l-a numit pe Marius Șumudică ”țigan cerșetor” s-a luat acum și de Gică Hagi. Ce spune acum ziaristul turc despre fostul mare jucător de fotbal al României.

L-a numit ‘țigan’ pe Șumudică, iar acum s-a luat de Gică Hagi

După ce în urmă cu ceva timp l-a numit pe Marius Șumudică ”țigan cerșetor”, acum analistul turc Erman Toroğlu susține că jucătorul transferat la Fenerbahce, Mesut Özil l-a depășit pe ”Regele” Gică Hagi.

În vârstă de 32 de ani, Mesut Özil este foarte cunoscut și apreciat în Turcia. Acum, mijlocașul german a plecat de la Arsenal, semnând un contract pe o perioadă de trei ani cu Fenerbahce.

Subiectul fiind foarte controversat la Istambul, jurnaliștii locali au făcut o comparație între Özil și Hagi, fiind cunoscut faptul că românul a fost cel mai valoros jucător străin care a jucat în Süper Lig. Mai mult de atât, Gică Hagi a câștigat zece trofee la Galatasaray în cinci ani de zile.

Erman Toroğlu, despre Gică Hagi

După ce l-a numit pe Șumudică ” țigan cerșestor”, cunoscutul analist al postului ATV, Erman Toroğlu a declarat în direct că ”dacă vorbim de carieră, Özil a fost peste Hagi și Alex”, acesta din urmă fiind brazilianul Alex Souza, considerat a fi numărul 1 din toate timpurile la Fernebahce.

Însă, nu doar ziaristul a vorbit pe această temă. Fostul mijlocaș de la Galatasaray, Dževad Prekazi a afirmat de asemenea pentru presa din Turcia că Mesut Özil este mai bun ca Gică Hagi.

”Mesut a fost campion mondial și fotbalistul anului în Germania. Sigur că e mai bun decât Hagi”, a spus Prekazi pentru cotidianul Fotomaç, potrivit gsp.ro.

Gică Hagi a dat o lovitură financiara în 2021

Gică Hagi a dat o lovitură în acest an din punct de vedere financiar. El a reușit să-l vândă în Rusia pe Gabi Iancu. Acesta din urmă este considerat a fi cel ma bun jucător al echipei Viitorul și jucătorul cu cele mai multe goluri din sezonul trecut al Ligii 1, potrivit digisport.ro.

”Suntem bucuroși că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic și nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia.

Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan și cu Paul Anton, deci cunoaște fotbalistul român”, a declarat impresarul Traian Gherghişan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI