03 ian. 2021 | 19:05

UPDATE: Gică Hagi neagă că ar fi în negocieri cu echipa scoțiană Celtic Glasgow

Sport
UPDATE: Gică Hagi neagă că ar fi în negocieri cu echipa scoțiană Celtic Glasgow
Propunere uriașă pentru Gică Hagi. Ce ofertă a primit celebrul fost fotbalist?

UPDATE: Gică Hagi a emis un comunicat de presă scurt în care neagă negocierile cu echipa scoțiană Celtic Glasgow. „Regele” susține că nu există nicio discuție cu formația de pe Celtic Park.
Știre inițială

Știre inițială:

Fericire mare în familia Hagi! Regele fotbalului românesc a primit o provocare cum fanii săi și-au dorit. Ce ofertă uriașă a primit sportivul care a fost considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa în vremurile trecute?

Ce ofertă uriașă a primit Gigă Hagi?

Fanii lui Gică Hagi îi urmăresc pașii în Scoția, unde se află de câteva săptămâni bune. Fostul fotbalist își monitorizează atent fiul la meciurile celor de la Rangers, dar are și un alt scop de care s-au bucurat să audă cei care îl admiră. Se pare că există o ofertă importantă de la o echipă din grupele Europa League, conform playsport.ro. Ianis Hagi își continuă seria evoluțiilor bune în tricoul de la Rangers, iar tatăl său are ocazia să semneze cu o nouă echipă.

Există informații care arată că Regele fotbalului românesc ar fi plecat în Scoția și pentru această posibilă viitoare mutare. De asemenea, în ultima vreme au existat zvonuri cum că Gică Hagi și-ar întoarce privirea spre o echipă din străinătate. Deși s-a vorbit despre zona arabă, de curând au apărut mici detalii care ar spune că e vorba despre o altă destinație. Sursa citată mai susține că fostul fotbalist s-ar afla în tratative cu Celtic Glasgow, care și-l dorește cu disperare după ultimul sezon ce s-a dovedit a fi un eșec.

Amintim că în această perioadă antrenorul a primit propuneri și de la formații din Turcia și Spania. „Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!”, a spus Hagi la „Prietenii lui Ovidiu”.

„Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez”

„Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic! Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările”
Gică Hagi (Sursa: gps.ro)

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mucegai în borcanele cu gem și zacuscă. Evitați aceste trei greșeli
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
PENSII mai MARI pentru MII de români. Premierul Marcel Ciolacu a PROMIS oamenilor
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro