L-a cunoscut la Wimbledon și au stat tot timpul împreună. Cine este tânărul nedezlipit de Simona Halep

Cine este tânărul misterios care nu s-a mai dezlipit de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut la Wimbledon

Simona Halep a intrat în istorie odată cu câștigul de la Wimbledon. Se pare că unul din secretele succesului a fost prezența unui tânăr. Cine este acesta și ce declarații a făcut campioana noastră despre el?

Cine este tânărul misterios care este nedezlipit de Simona Halep?

Prezența unui tânăr alături de campioana noastră a trezit câteva semne de întrebare. Cei doi s-au cunoscut la Wimbledon. Simona Halep a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru brinkwire.com, că este de origine galeză și că are 19 ani. Tom Thelwall-Jones este numele lui și se pare că a ajutat-o enorm de mult în turneul londonez. Tom studiază la Universitatea din Tulsa Oklahoma și are o bursă în tenis. Acesta i-a fost recomandat sportivei românce de către organizatori, ca sparring partner în cadrul antrenamentelor.

„Organizatorii turneului au fost cei care ne-au pus în legătură. Cei de la biroul de antrenamente l-au recomandat, mi-a plăcut şi l-am păstrat. Dacă mă simt bine cu o persoană şi sunt relaxată pe teren, încerc să mă antrenez tot cu aceeaşi persoană în fiecare zi. Dar asta nu este ceva ce se întâmplă frecvent. Însă, odată ce-mi place de cineva, încerc să-l păstrez. Echipa mea a ţinut legătura cu el. Poate anul viitor voi avea şansa să ne antrenenăm din nou împreună, îl voi suna atunci. Poate că ar trebui să-l duc la US Open!?”
Simona Halep

Tom Thelwall-Jones, tânărul misterios nedezlipit de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut la Wimbledon
Tom Thelwall-Jones, tânărul misterios nedezlipit de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut la Wimbledon

Presa internațională, despre primirea eroică a lui Halep la Național Arena

Presa din toată lumea a comentat în mediul online revenirea acasă a câștigătoarei turneului de la Wimbledon. Majoritatea au fost foarte plăcuți suprinși de căldura fanilor din România și de primirea sa „ca un rock star”. L’Equipe: „Simona Halep, primită ca un star rock în România! A fost primită cu multă căldură la întoarcerea în România și sărbătorită de un stadion întreg. Când se discută despre statutul Simonei în România, statutul de star nu este deloc exagerat”.

Tennis Tonic: „INCREDIBIL! Numele Simonei Halep a fost scandat de 30 de mii de oameni pe stadionul din București. Simona a avut o primire senzațională în care a prezentat trofeul de la Wimbledon. Sportiva este din ce în ce mai mult un erou național în România. Ea a avut deja parte de o primire extraordinară dupa titlul de la Roland Garros, iar anul acesta a fost onorată cu prezența a 30 de mii de oameni pe stadion, care i-au scandat numele când a prezentat trofeul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI