Kylie Jenner, topless! Vedeta a adunat 10 milioane de like-uri cu această poză incitantă

Kylie Jenner, topless! Vedeta a adunat 10 milioane de like-uri cu această poză incitantă

La vârsta de doar 23 de ani, Kylie Jenner este una dintre cele mai controversate apariții din spațiul public, și pe cât de controversată, pe atât de bogată. Recent, aceasta a postat o fotografie topless pe contul de Instagram, care a strâns într-un timp foarte scurt nu mai puțin de 10 milioane de like-uri. Mai multe detalii, în continuare.

Kylie Jenner a pozat topless. Imaginea a dat peste cap internetul

Kylie Jenner a împlinit de curând vârsta de 23 de ani, fiind cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner. Frumoasa brunetă a întrecut-o în notorietate pe mult mai cunoscuta ei soră, Kim Kardashian, și are cu 6 milioane de urmăritori mai mult pe contul de Instagram.

Pentru că admiratorii s-au adunat într-un număr atât de frumos (190 de milioane), tânăra vedetă știe cum să îi recompenseze. Așadar, cu ocazia zilei sale de naștere, Kylie a postat o fotografie topless, în care își acoperă sânii generoși cu mâinile. Imaginea a strâns un număr fantastic de reacții: 10 milioane de like-uri și 70.000 de comentarii.

Nu a durat mult până ce tânăra să-și surprindă, din nou, fanii, căci la numai câteva zile s-a lăsat fotografiată în cadă, acoperită de spumă. În doar 12 ore de la postare, poza a adunat 5 milioane de like-uri.

Vedeta locuiește într-o casă de 36 de milioane de doalri

Kylie Jenner s-a bucurat întotdeauna de o viață lipsită de griji, mai cu seamă că mama și surorile ei poarte numele Kardashian, cea mai cunoscută familie din Starete Unite ale Americii și nu numai. Aceasta nu a vrut să trăiască în spatele succesului lor, așa că și-a decshis propria afacere cu cosmetice care și la ora actuală merge de minune. Datorită imperiului cosmetic, aceasta se bucură de o vilă superbă și luxoasă.

Proprietatea în valoare de 36 de milioane de dolari deținută de tânără are o piscină cu dimensiuni considerabile și un palmier în afară, propriul teren de tenis, o sală de jocuri, o bucătărie în aer liber, cinci șemineuri artificiale în grădină, 14 băi și o parcare mare cât pentru 20 de mașini și se află în California.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI