Adelina Pestrițu, alături de Kim Kardashian, la un eveniment în Los Angeles. Detaliul inedit pe care l-au observat imediat fanii. Cine s-a îmbrăcat cel mai bine

Adelina Pestrițu, alături de Kim Kardashian la un eveniment. Cine a fost mai bine îmbrăcată?

Adelina Pestrițu a reușit să guste din visul său American. Iată ce a ales să poarte vedeta noastră și cum au comparat-o fanii ei cu celebra Kim Kardashian! Cine s-a îmbrăcat mai bine?

Adelina Pestrițu, alături de Kim Kardashian

Adelina Pestrițu s-a putut bucura de premiera pentru România. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul evenimentului E! People’s Choice Awards 2019 a fost deschisă o categorie pentru România. Aceasta se numește: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 și a avut în vizor un Top 3. Cele 3 figuri preferate din online au fost: Adelina Pestrițu, Maria Zvinca și Irina Deaconescu. Toate au dat o fugă până peste Ocean pentru a putea fi prezente ieri la cunoscutul eveniment. Adelina a reprezentat România ieri seară printre unele din cele mai cunoscute vedete din lume. Majoritatea fanilor săi au „ținut cu casa”, așa că au spus că preferata lor din cap până-n picioare rămâne Adelina. Cu toate astea, au fost și câțiva cârcotași care au spus că rochia sa a fost o alegere neinspirată, fiind prea încărcată, spre deosebire de cea aleasă de Kim.

„A fost ceva uluitor. Nu pot să descriu ce s-a întâmplat acolo. Nu mă aşteptăm să trăiesc asta vreodată în viaţă. Premiul nu îl am fizic, pentru că o să-l primesc în două săptămâni acasă. Era foarte greu, probabil că ar fi cântărit foarte greu în bagaj, la aeroport”
Adelina Pestriţu

Ținutele de la E! People Choice Awards. Adelina Pestrițu și Kim Kardashian pe covorul roșu
Ținutele de la E! People Choice Awards. Adelina Pestrițu și Kim Kardashian pe covorul roșu

„Mi-a mai și dăunat expunerea asta”

„Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun: Gata, de mâine sunt o femeie necunoscută. Să vreau să merg pe stradă și să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online.Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic sau m-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut. Lucruri făcute pentru că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI