Kylian Mbappe, „la cuțite” cu Neymar și Messi. Ce s-a întâmplat între starurile de la PSG

Kylian Mbappe, „la cuțite” cu Neymar și Messi. Ce s-a întâmplat între starurile de la PSG
Kylian Mbappe joacă în aceeași echipă cu Neymar și Messi, dar nu se înțelege deloc cu cele două superstaruri de la PSG

Kylian Mbappe, „la cuțite” cu Neymar și Messi. PSG a recucerit titlul de campioană în Franța, dar înghesuiala de superstaruri pe metru pătrat formează cu greu o echipă sudată. Gruparea pariziană se confruntă cu un adevărat „război” în vestiar, generat de orgoliile vedetelor sale. Iar Kylian Mbappe este epicentrul acestor tensiuni, mai ales după ce a ales să rămână la PSG pentru o ofertă ce nu putea fi refuzată.

Kylian Mbappe, „la cuțite” cu Neymar și Messi

Kylian Mbappe, „la cuțite” cu Neymar și Messi. Cele trei nume fac parte deja din „Biblia” fotbalului modern. Dar și orgoliile unor superjucători sunt pe măsura valorii lor. PSG arată că gestionează cu greu relațiile dintre cele trei superstaruri.

Francezul de 23 de ani a avut un conflict recent cu Neymar (30 de ani), în cadrul meciului cu Montpellier, scor 5-2. Mbappe  a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 23 și a vrut să se revanșeze pe finalul primei reprize, când parizienii au beneficiat de un nou penalty. Doar că Neymar nu i-a acordat această șansă și a „arestat” mingea, sub privirile nemulțumite ale lui Mbappe. Iar camerele de luat vederi au surprins frustrarea campionului mondial.

Ce s-a întâmplat între starurile de la PSG

Mai mult, Mbappe l-a lovit cu umărul pe Lionel Messi (35 ani), în timp ce se îndepărta de careu, gest care l-a dezgustat pe fostul mare atacant de la Manchester United și al naționalei Angliei, Wayne Rooney (37 ani).

„Un jucător de 22 sau 23 de ani să îl lovească intenționat cu umărul pe Messi… Nu am văzut un ego atât de mare niciodată în viața mea. Să îi amintească cineva lui Mbappe că Messi avea deja patru Baloane de Aur la vârsta lui”, a declarat Wayne Rooney, citat de Marca.

Mbappe pare că nu e susținut în atitudinea sa nici măcar de Sergio Ramos. Fostul căpitan al Realului, i-a dat dreptate lui Neymar la faza respectivă. Mai mult, Daily Mirror a dezvăluit că și Lionel Messi îl susține pe colegul și prietenul său brazilian. Iar acest lucru îl deranjează foarte tare pe Mbappe. Mai ales după ce a ales să rămână la PSG, refuzând în vară oferta venită de la Real Madrid, cu care deja avea un acord verbal.

Conflictul ar fi început încă din primăvară

Dar, lui Mbappe i s-a promis, dincolo de „muntele” de bani și că va avea un cuvânt de spus în transferuri, ba chiar în alegerea antrenorilor. Dar, din visatul statut de „șef de vestiar”, Mbappe s-a văzut „pus la colț” de celelalte vedete ale echipei patronată de qatarezi.

Mai mult, publicația braziliană TNT Sports a investigat cearta dintre Neymar și Mbappe și a aflat că cei doi au avut un conflict aprins în vestiar după meciul cu Montpellier. Colegii lor au fost nevoiți să îi despartă, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Aceeași publicație a mai dezvăluit că „ruptura” dintre cei doi s-a produs încă din primăvară, când Mbappe negocia cu șefii lui PSG prelungirea contractului. Atunci, conducerea pariziană i-a spus atacantului francez că va fi pionul principal al echipei și l-a informat că ia în calcul chiar și vânzarea lui Neymar. Campionul mondial n-a avut nimic de obiectat, lucru ce l-a deranjat enorm pe brazilian în momentul în care a aflat.