Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. Ce salariu va avea starul francez în Spania

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. Ce salariu va avea starul francez în Spania
Kylian Mbappe o va părăsi pe PSG după patru sezoane petrecute la gruparea din capitala Franței

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. Atacantul francez de 23 de ani a ales să se despartă de PSG, vara viitoare. El va pleca liber de contract, după patru sezoane petrecute la echipa din capitala Franței. Eliminarea din Champions League a parizienilor încă din optimi, chiar în fața celor de pe Santiago Bernabeu, a fost catalizatorul acestei înțelegeri. Kylian Mpabbe va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Real.

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid. Starul francez de 23 de ani a ales să ia drumul Spaniei, acolo unde putea ajunge încă din de la 14 ani. La acea vreme, madrilenii au luat legătura cu tatăl fotbalistului, Wilfried. Mbappe a fost invitat la un trial, chiar sub ochii marelui Zinedine Zidane. El a făcut un antrenament, iar ulterior și-a făcut o poză cu Cristiano Ronaldo. Cu toate că totul părea stabilit, familia sa a ales AS Monaco.

Kylian Mbappe a mai fost la un pas de trupa Los Blancos și în 2018, după ce a câștigat titlul cu echipa monegască. Agentul care se ocupa de transferurile de la AS Monaco era Jorge Mendes, nimeni altul decât cel care îl reprezintă pe Cristiano Ronaldo. El a dorit să-l ducă pe Mbappe la Real Madrid. Însă nici această a doua încercare nu a avut sorți de izbândă, pentru că familia atacantului a refuzat.

Mbappe a fost ofertat din nou de Real Madrid, vara trecută, dar PSG s-a opus. Atacantul a refuzat, între timp, orice contract nou propus de parizieni și va pleca liber de contract la finalul sezonului.

Ce salariu va avea starul francez în Spania

Kylian Mbappe și Real Madrid au bătut palma, a anunțat jurnalistul Ramon Alvarez, colaborator al postului Radio Marca, foarte bine informat în privinţa grupării din capitala Spaniei, scrie digisport.ro. Întreaga operaţiune urmează să fie încheiată în cursul acestei săptămâni, rămânând de finalizat doar aspecte precum drepturile de imagine, a asigurat jurnalistul respectiv.

Conform ziarelor spaniole, Mbappe ar urma să încaseze o primă de transfer cuprinsă între 60 şi 80 milioane euro. În același timp, salariul său la Real Madrid se va ridica la 25 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce îl va transforma în cel mai bine plătit jucător al clubului.

Primise o ofertă uriașă pentru a continua la PSG

Plecarea lui Mbappe va da lovitura de grație clubului parizian. Planul patronului Nasser Al-Khelaifi pre să se destrame, în ciuda faptului că lotul beneficia și de prezența unor superstaruri ca Lionel Messi și Neymar. Dar, eliminarea din optimile Champions League, chiar în fața celor de la Real, a „retezat” aceste speranțe.

Ultrasii echipei i-au huiduit pe jucători, cu excepția lui Mbappe, în partida cu Bordeaux, de pe teren propriu. Mai mult, ei au cerut și demisia conducerii clubului. Lionel Messi ar vrea să revină la Barcelona, în timp ce Neymar a fost pus pe lista de transferuri a clubului.

Mbappe primise de la PSG o ofertă uriașă, luna trecută, pentru a continua la Paris. Contractul prevedea un salariu de 1 milion de euro pe săptămână, dublu, practic, față de cel pe care-l va lua la Madrid. De asemenea, existau bonusuri de performanță și alte clauze ce i-ar fi putu aduce încă 50 de milioane de euro pe sezon, dar Mbappe a refuzat oferta.