Gafa lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit „golgheterul golgheterilor”. Ce a putut posta vedeta portugheză de la Manchester United

Gafa lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit „golgheterul golgheterilor”. Ce a putut posta vedeta portugheză de la Manchester United
Cristiano Ronaldo a înscris 3 goluri în partida disputată. sâmbătă, de Manchester United contra celor de la Tottenham

Gafa lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit „golgheterul golgheterilor”. Starul portughez de la Manchester United a devenit cel mai bun marcator din istorie. CR7 a reușit un hat-trick în partida disputată contra celor de la Tottenham, scor 3-2 pentru „diavolii roșii”. Astfel, Ronaldo l-a depășit în statistica oficială a FIFA pe cehul Josef Bican, dar în mesajul postat după stabilirea recordului el l-a omis tocmai pe fostul deținător al acestuia.

Gafa lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit „golgheterul golgheterilor”

Gafa lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit „golgheterul golgheterilor”. Atacantul portughez de la Manchester United a stabilit, sâmbătă, un nou record de eficacitate. El a devenit cel mai bun marcator din istorie, după ce a înscris trei goluri în partida câștigată de Manchester United contra celor de la Totenhham.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 807 goluri. El l-a depășit pe cehul Jodef Bican care, conform datelor recunoscute de FIFA în 2020, a marcat 805 goluri între anii 1931 -1957. Fotbalistul născut la Viena s-a retras din activitate în 1957, la aproape 44 de ani. Bican a decedat în 2001, la Praga, la vârsta de 88 de ani. De altfel, lusitanul deține și recordul celor mai multe goluri înscrise pentru o națională de fotbal, 115. El are, de asemenea, și cea mai bună performanță din Champions League, cu un total de 140 de reușite, conform CNN.

Ce a putut posta vedeta portugheză de la Manchester United

Cristiano Ronaldo n-a ezitat să marcheze reușita istorică printr-o postare pe contul său de Instagram. Însă, în mesaj, el îl amintește doar pe brazilianul Romario, care este „doar” pe locul 3 în acest top, cu 772 de goluri. Ronaldă l-a uitat chiar pe Josef Bican, cel pe care l-a depășit în clasamentul celor mai buni marcatori „all-time.

„Sunt mândru că am bifat încă un record prin faptul că am devenit cel mai bun marcator din istorie, la doar 6 luni distanță după ce am devenit cel mai bun marcator pentru o echipă națională. Nu am decât respect pentru Romario, unul dintre cei mai buni atacanți din istorie.
Mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am întâlnit pe parcursul carierei mele, mulțumesc tuturor cluburilor pe care le-am reprezentat, mulțumesc fanilor mei și, mai presus de toate, mulțumesc familiei mele minunate. Nu aș fi putut s-o fac fără voi”, a fost mesajul lui Ronaldo care a însoțit un scurt clip cu cariera sa.

Cristiano Ronaldo mai are de luptat cu recordul considerat neoficial, deținut de legendarul fotbalist brazilian, Edson Arantes do Nascimento, supranumit Pelé. Acesta ar fi înscris, conform unei statistici făcută de Guiness Book, nu mai puțin de 1279 de goluri. Însă, în datele oficiale FIFA, Pelé este creditat cu „doar” 767 de reușite. Dincolo de recorduri, rămâne de văzut unde se va opri atacantul portughez care încă arată, la 37 de ani, o dorință fantastică de a câștiga.

Urmăriți Playtech.ro și pe