Klaus Iohannis, cu altă femeie la Ziua Marinei. Ce făcea Carmen Iohannis în tot acest timp

Klaus Iohannis, cu altă femeie la Ziua Marinei. Ce făcea Carmen Iohannis în tot acest timp
Iohannis, apariție alături de altă femeie la Ziua Marinei

Klaus Iohannis și-a făcut apariția lângă altă femeie la Ziua Marinei. Cine era aceasta și ce făcea soția președintelui României în tot acest timp?

Iohannis, apariție alături de altă femeie la Ziua Marinei

Pandemia de coronavirus a dat peste cap multe evenimente, dar cu toate astea sunt câteva care s-au păstrat, dar organizate cu restricțiile riguroase impuse de oficiali. Azi, de Ziua Marinei, Iohannis a participat la festivitatea de 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române care a fost sărbătorită altfel. Noile condiții au presupus în special distanțarea dintre persoanele aflate de față. Lucrul care a atras atenția a fost faptul că la brațul șefului statului nu se mai afla ca altă dată Carmen Iohannis, ci acesta fiind văzut în prezența lui Carmen Dinu, consilier prezidențial. Se pare că lipsa primei doamne de la eveniment a fost pusă pe baza pandemiei de coronavirus de la noi din țară, așa că Dinu a trebuit să-și facă datoria și să-l însoțească pe președinte.

Klaus Iohannis a venit la Ziua Marinei acompaniat de Carmen Dinu
Klaus Iohannis a venit la Ziua Marinei acompaniat de Carmen Dinu

Defilarea a început la orele 11:30, de la sud la nord, ulterior navele vor rămâne ancorate în raionul maritim din zona Cazinoului din Constanța. Defilarea va fi deschisă de fregata „Mărăşeşti”, urmată de corveta turcească TCG „Heybeliada”, puitorul de mine şi plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, nava hidrografică maritimă „Căpitan-comandor Alexandru Cătuneanu”, corveta „Contraamiral Eustaţiu Sebastian”, dragorul maritim 25 „Locotent Lupu Dinescu”, nava Gărzii de Coastă „Ştefan cel Mare” şi nava „Apollo” a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

„Amploarea festivităților și participarea celor care iubesc și prețuiesc Forțele Navale sunt restricționate

Celebrăm astăzi, odată cu Praznicul Adormirii Maicii Domnului, Ziua Marinei, cel mai potrivit prilej pentru a ne manifesta prețuirea față de cei care își fac datoria pe mările și oceanele lumii, sub drapelul tricolor. Tot astăzi, aducem cu profundă recunoștință un omagiu eroilor mărilor, deopotrivă militari și civili, căzuți la datorie. Aniversarea Zilei Marinei este în egală măsură o sărbătoare a Forțelor Navale Române, a Poliției de Frontieră, a Marinei Comerciale și a orașelor-porturi. Anul acesta, din păcate, amploarea festivităților și participarea celor care iubesc și prețuiesc Forțele Navale sunt restricționate din cauza măsurilor de prevenție necesare în contextul provocat de pandemia de COVID-19, care ne afectează de la începutul acestui an
Klaus Iohannis