Klaus Iohannis a ieşit în oraş cu liderii PNL. Cum a fost surprins preşedintele în centrul Timişoarei. FOTO

Klaus Iohannis a ieşit în oraş cu liderii PNL. Cum a fost surprins preşedintele în centrul Timişoarei. FOTO

Președintele Klaus Iohannis a ieșit în oraș cu liderii PNL, în centrul Timișoarei. Cum a fost surprins liderul statului?

Klaus Iohannis a ieşit în oraş cu liderii PNL, în centrul Timișoarei

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă a trecut, așa că în casa PNL e liber la sărbătoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate în plenul Parlamentului au fost de ajuns pentru ca guvernul să fie demis, după cinci ore de dezbateri pe marginea subiectului. Acum că apele s-au liniștit, Dăncilă și-a depus candidatura la prezidențiale, iar membrii PNL sunt bucuroși de victorie, ”s-a dat o masă” în cinstea tuturor celor întâmplate.

Președintele Klaus Iohannis, alături de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, și alți lideri liberali, s-a relaxat pe o terasă în centrul orașului Timișoara. Ieșirea s-a petrecut înaintea Adunării Regionale a PNL care a avut loc în acest municipiu.

Șeful statului a schimbat câteva vorbe cu o femeie care vorbea germană

Președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat, duminică, 13 octombrie, de Nicolae Robu, edilul Timișoarei, care este și liderul PNL Timiș. Oficialul i-a arătat șefului statului Domul Catolic din Piața Unirii din Timișoara și i-a spus că acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeană. Robu i-a mai spus liderului de stat că și clădirea în care se află sediul PNL Timiș, din Piața Unirii, a intrat într-un proces de reabilitare.

Klaus Iohannis a ieşit în oraş cu liderii PNL. Cum a fost surprins preşedintele în centrul Timişoarei. FOTO
Iohannis, la masă, în centrul Timișoarei

Mai apoi, edilul l-a invitat pe Klas Iohannis și pe cei care îl însoțeau, pe o terasă din Piața Unirii. De asemenea, în plimbarea sa prin centrul municipiului, Iohannis a schimbat câteva vorbe cu o femeie care vorbea germana, dar și cu câțiva absolvenți ai Liceului ”N. Lenau”, unitate de învățământ cu predare în limba germană, din Timișoara.

Klaus Iohannis participă, duminică, 13 octombrie, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest la Timișoara. La eveniment sunt așteptați circa 3.500 de membri ai PNL, aleși locali și parlamentari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI