Kitty Cepraga, separată de soț de patru luni. Ce a anunțat acum

Kitty Cepraga, separată de soț de patru luni. Ce a anunțat acum
Kitty Cepraga, separată de soț de patru luni. Ce a anunțat acum

V-o amintiţi pe Kitty Cepraga? A fost VJ la MCM şi MTV, apoi a devenit actriţă şi a jucat în filme precum „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“, dar a decis să părăsească România când avea doar 24 de ani. S-a mutat în Italia, s-a căsătorit cu James Goodwin şi împreună au o fetiţă, Aurora-May. Acum patru luni, Kristina se întorcea în țară pentru a-și vizita părinții, dar a rămas blocată din cauza pandemiei de COVID-19. Ce spune actrița despre toată situația, aflați în paragrafele următoare.

Kitty Cepraga, blocată în România de patru luni

Kristina Cepraga, vedetă care reuşea să atragă privirile cu fiecare apariţie în urmă cu aproximativ 17 ani, când încă locuia în ţara noastră, a rămas blocată în România, ajunsă aici în vizită la părinți.

„Venisem întâmplător să-mi vizitez părinții cu cea mică, la începutul lui martie, apoi într-o săptămâna s-a închis totul, drept pentru care patru luni am stat numai în casă. Nu, n-am mai plecat deloc și sinceră să fiu îmi e și frică acum să plec, pentru că n-am curaj să mă sui într-un avion“, a povesiti Kitty, într-un interviu pentru click.ro.

În ceea ce privește temerile legate de noul coronavirus, actrița a mărturisti că rolul de mamă o determină să fie mai precaută, motiv pentru care se teme să urce în avion și să se întoarcă la soț, în Italia.

„Nu, chiar dimpotrivă, eram obișnuită. Dar recunosc că de când am devenit mamă poate sunt mai atentă. Acum din cauza pandemiei îmi e frică de avion“, este răspunsul lui Jitty, la întrebarea: „N-aveai fobia asta înainte de pandemie?“.

Actrița și-a anulat proiectele de televiziune

Chestionată cu privire la proiectele de televiziune pe care le avea în derulare, Kitty Cepraga a declarat următoarele:

„În mare parte s-au anulat, altele s-au amânat. Vedem care dintre ele se pot relua, cum, în ce formă și dacă se vor mai face. Este o mare problemă pentru noi toți cei care suntem liberi profesioniști. În meseria noastră nu depindem doar de noi, ci și de ceilalți oameni, de o echipă întreagă, de destin. Sper să se lege ceva frumos și din punct de vedere al carierei în România. Îmi e dor să lucrez și aici, sunt 17 ani de când sunt plecată în Italia“, a punctat Kristina Cepraga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI