Kaufland România mai dă o lovitură. Ce cumpără de la proprietarul Rădăcini Motors

Kaufland România mai dă o lovitură. Ce cumpără de la proprietarul Rădăcini Motors
Ce spun reprezentantii Radacini Motors

Kaufland România dă o nouă lovitură. Proprietarul Rădăcini Motors vrea să vândă retailerului Kaufland un teren imens. Proprietarul comerciantului de autovehicule Rădăcini Motors vinde o parte dintr-un teren către lanțul de hipermarketuri Kaufland.

Nouă lovitură Kaufland. Unde vrea să facă un nou magazin

Astfel, retailerul dă o nouă lovitură, construind încă un magazin. Terenul este cel al fostei platforme industriale UTREC Chitila, unde sunt depozite și diviziile grupului Rădăcini Motors de utilaje și mașini second hand.

Pe restul terenului, care rămâne după vânzarea către Kauflan, grupul vrea să facă un parc de retail, conform surselor citate de profit.ro.

Familia Madadi este acționar majoritar al fostei fabrici de utilaje pentru industria alimentară UTREC Chitila. Ei au hotărât să vândă Kaufland un teren de 2,2 hectare, pe care se poate construi și care provine din dezmembrarea lotului de peste 3,7 hectare al UTREC.

Investitorul a aprobat oferta primită de la Kaufland cu un preț de 258 de euro/metru pătrat, adică 5,8 milioane de euro pentru tot terenul, urmând ca plata să se facă eșalonat.

„Pe platforma UTREC vom face un parc de retail. Pe lângă un hipermarket mare, noi vom construi circa 6.000 de metri pătrați de spații comerciale pe care le vom închiria.

Am scos certificatele de urbanism și sperăm să începem execuția într-un an și jumătate. Avem nevoie de un Plan Urbanistic Zonal, după care începem execuția“, a declarat, pentru Profit.ro, Filip Todosia, reprezentantul Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini.

Ce se întâmplă cu bunurile celor două divizii Rădăcini Motors

Încă nu se știe unde vor fi mutate toate utilajele și mașinile second hand ale celor două divizii Rădăcini. Tot aici, Inter Cars a închiriat un depozit pentru o filială.

Terenul UTREC se află lângă pasajul Chitila de pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului. Locul este la mai puțin de un kilometru distanță de depozitele cumpărate de frații Dedeman cu peste 15 milioane de euro.

Dragoș și Adrian Pavăl, care dețin Dedeman, vor să vadă mai multe variante pentru destinația terenului achiziționat, deși au început avizarea unui magazin cu două etaje pentru amplasament.

Zona se află lângă Colosseum Mall, acolo unde există Carrefour și LeRoy Merlin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI