03 iun. 2021 | 18:03

Kaufland România dă produse gratis pentru clienți. Românii decid ce vor să primească

News
Kaufland România dă produse gratis pentru clienți. Românii decid ce vor să primească
Ce promoții se găsesc la Kaufland România. Cum pot românii să primească produse gratis

Nu multe companii se pot lăuda cu foarte multe oferte precum are Kaufland. De această dată, lanțul de hypermarket-uri a decis să le ofere produse gratis clienților. Surprizele nu se termină aici, mai ales pentru că românii pot decide ce își doresc să ducă acasă.

Kaufland România, vești geniale pentru clienți. Ce promoții vor bucura toți românii

Produsele pe care le oferă Kaufland sunt extrem de apreciate de clienți. Lanțul de hypermarket-uri a ajuns să câștige venituri de peste 12,8 miliarde de lei, semn că foarte mulți români preferă să își facă anumite cumpărături din aceste locuri foarte populare. Pentru a recompensa persoanele ce frecventează magazinele, reprezentanții au implementat un nou sistem unde se pot primi produse gratis.

Kaufland a lansat o nouă secțiune specială în cadrul website-ului pentru ca românii să aibă parte de o ofertă specială. Acestea fiind spuse, clienții din România pot să aleagă un produs ce este oferit în mod gratuit dacă achiziționează unul identic din magazine în timp ce promoția este oferită la casele de marcat. Astfel, mulți cumpărători vor avea parte de surprize plăcute dacă apelează la aceste locuri pentru cumpărături.

Cum pot să aleagă românii ce își doresc să primească. Kaufland România a lansat provocarea

Totuși, ce legătură au clienții cu această ofertă și cum își pot alege produsele favorite? Românii pot intra pe secțiunea specială de pe website-ul Kaufland unde vor putea vota ce își doresc să primească. După ce toată lumea și-a exprimat decizia pentru unul dintre cele trei produse pe care le va pune la bătaie lanțul de hypermarket-uri, cel câștigător va putea fi achiziționat în mod gratuit dacă clienții cumpără unul identic din magazine în momentul în care face parte din promoție.

Pentru a-și putea exprima părerea cu privire la produsele oferite, clienții trebuie neapărat să dețină cu Kaufland Card. Promoția o să fie valabilă pentru oricine are un astfel de card digital, așa că toată lumea va putea să primească un produs gratis după câteva zile în care se votează pe website-ul lanțului de hypermarket-uri.

De asemenea, după momentul în care se anunță ce o să fie oferit în mod gratuit, clienții vor putea să meargă a doua zi în magazine și să cumpere un produs identic pentru a beneficia de promoție. Este absolut necesar un Kaufland Card pentru ca fiecare român ce își face cumpărăturile în aceste locuri să se poată bucura de tot ce oferă lanțul de hypermarket-uri. În același timp, ofertele sunt actualizate constant, așa că se anunță mult mai multe surprize plăcute.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro