Kaufland România, vești geniale pentru toți clienții. Ce vor băga la raft în curând

Kaufland România, vești geniale pentru toți clienții. Ce vor băga la raft în curând
Ce produse o să se găsească în curând pe rafturile Kaufland

Vești bune pentru toți clienții Kaufland! Lanțul de supermarket-uri își dorește să sprijine producătorii locali de legume și fructe, astfel că o să fie lansat un nou proiect ce are în vizor 5 produse noi. Pe lângă faptul că mai multe mici afaceri vor avea parte de profit, cei ce vizitează magazinele populare se vor putea bucura de diversitate la cumpărături.

Ce produse o să fie aduse în curând la Kaufland România. Sunt la mare căutare

Kaufland a încheiat un parteneriat cu fermierii ce fac parte din Cooperativa Țara mea. Un număr de 237 de producători sunt vizați pentru a aduce noi produse de sezon în perioada mai-octombrie 2021, ce vor putea să fie găsite la raionul legume-fructe. Dacă acest concept va avea succes, colaborarea va putea să fie extinsă pe un termen mult mai lung.

„Obiectivele principale ale programului sunt consolidarea structurii producătorilor români, dar și colaborarea pe termen lung, cu extinderea capacităților și diversificarea portofoliului de articole. Prin acest parteneriat, Kaufland le garantează fermierilor siguranța cantităților cultivate și vândute, dar și un profit sigur.

Pentru acest proiect, Kaufland va colabora cu 237 de fermieri și producători mici de pe teritoriul întregii țări, înscriși în Cooperativa Țara mea, și va colecta de la aceștia peste 9000 de tone de fructe și legume. Programul se desfășoară în sezonul de legume și fructe din România, în perioada mai – octombrie 2021, cu posibilitatea de a fi extins pe termen mai lung.”, au transmis reprezentanții Kaufland într-un comunicat.

Kaufland România, un nou parteneriat. Românii se vor bucura de alegere

Pe lângă faptul că lanțul de supermarket-uri garantează un profit sigur pentru fermieri, aceștia vor putea să știe exact ce cantități de fructe și legume trebuie să fie cultivate pentru a evita riscurile la nivelul producției. Pentru acest program au fost introduse doar 5 articole principale ce o să fie în atenția reprezentanților Kaufland, iar cei ce doresc ce fac parte din program sunt nevoiți să respecte anumite cerințe esențiale.

Toți producătorii implicați sunt certificați Global G.A.P sau vor primi certificatul, pot să ofere cantitățile necesare de fructe și legume necesare ce pot să fie planificate în avans, au capacitate de prelucrare sau ambalare a produselor, au utilaje de răcire sau pre-răcire, capacitatea de stocare de care se bucură este una adecvată, logistica către depozitele centrale nu reprezintă o problemă și vor respeta criteriile de calitate Kaufland România.

Cei ce vor alege să își facă anumite cumpărături la lanțul de supermarketuri au doar de câștigat, mai ales pentru că în sezon sortimentul de fructe și legume ajunge și până la 90% să fie format din produse românești. De asemenea, Kaufland este alături de afacerile mult mai mici și încearcă să dezvolte sectorul agricol intern și economia locală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI