Kaufland oferă aproape gratis acest produs clienților săi. Cum beneficiezi de prețul de 0,03 lei

Kaufland oferă aproape gratis acest produs clienților săi. Cum beneficiezi de prețul de 0,03 lei
Campaniile Kaufland și beneficiile clienților

Încă din 2018, Kaufland a implementat o strategie de reducere a plasticului dar și a recipientelor poluante, precum cele din sticlă și aluminu, în magazinele sale. Demersul este parte a voinței grupului de a aborda problema deșeurilor poluante. Astfel de campanii sunt în desfășurare, și vor continua și în acest an. Una dintre aceste campanii a fost anunțată recent de retailer, și îi are în vedere pe românii care vor recicla tot ce înseamnă recipiente din sticlă, plastic și aluminiu.

Campanie de reciclare în perioada 16-22 martie 2022

În 2018, retailerul Kaufland instala mașini automate de reciclare a sticlelor și a dozelor în hipermarketurile sale din România. Primele astfel de puncte de colectare era instalate în magazinele din București. În următorii trei ani, și-a extins sistemul de reciclare în toate magazinele din țară.

Conform unui comunicat, numărul de clienți care reciclează a creștea cu peste 40% în 2021. Cu un an înainte, erau 700.000 de români care reciclau. Kaufland și-a stabilit obiectivul de a reduce utilizarea plasticului cu 20% până în 2025. Un alt obiectiv este de a avea 100% ambalaje ale produselor de marcă proprie realizate din materiale care permit o reciclare maximă.

Astfel că, între 16 și 22 martie a.c., Kaufland își îndeamnă clienții să recicleze tot ce înseamnă recipiente din sticlă, plastic și aluminiu. Cei care vor face asta vor fi răsplătiți cu diferite premii.

Unele dintre acestea sunt sub forma unor cupoane de reducere. În această săptămână vor fi la băuturile carbogazoase ale celor de la Pepsi, este vorba de produsul Pepsi MAX la 0,5 litri.

Clienții care primesc aceste cupoane vor putea achiziționa produsul Pepsi cu doar 0,03 lei.

Citește și: Gestul superb făcut de Kaufland România. 1.000 de oameni se bucură în fiecare zi

Ce ambalaje poți recicla la Kaufland

Având obiectivul stabilit de a reduce utilizarea plasticului cu 20% până în 2025, Kaufland încearcă să-și sensibilzeze clienții, și să-i motiveze în același timp, prin aceste campanii.

De cealaltă parte, este important să ajutăm la acest demers, nu de alta, dar are un efect important asupra gradului de poluare.

Majoritatea produselor pe care Kaufland le dorește a fi reciclate, așa cum spuneam, sunt tot ce înseamnă recipiente din sticlă, plastic și aluminiu, după cum urmează:

  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri)
  • Sticlă
  • Doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru)

 

Regula este una extrem de simplă. Un client Kaufland va trebui să recicleze minim 5 recipiente din cele enunțate anterior, în zona automatelor instalate în parcările magazinelor Kaufland din țară, și automat va primi un voucher cu extra reduceri la produsele anunțate de retailer în cataloagele sale.

În această perioadă produsul care va beneficia de extra reduceri, cu ajutorul voucherelor, este Pepsi MAX. Pentru mai multe detalii consultați catalogul Kaufland, dar și informațiile campaniei din magazinele retailerului din toată țara.