Kaufland face asta pentru toți clienții. Se întâmplă doar azi în magazine

Kaufland face asta pentru toți clienții. Se întâmplă doar azi în magazine
Kaufland a făcut anunţul pentru clienţi: oferte de nerefuzat doar azi, în magazine

Anunţ important pentru toţi clienţii Kaufland. Retailer-ul german a anunţat că se întâmplă doar azi în magazine: reducerile sunt substanţiale şi de neratat.

Ofertă specială Kaufland, 30 decembrie 2020

Românii care obişnuiesc să îşi facă cumpărăturile de la Kaufland au parte de o surpriză uriaşă. Se întâmplă doar azi în magazine, aşa că nu rata ofertele zilei oferite de retailer-ul german. Reprezentanţii au anunţat pe pagina oficială de Facebook ce produse vor fi reduse cu 30% miercuri, 30 decembrie 2020 pentru toţi clienţii care au cardul special Kaufland.

“Se spune că, la cumpăna dintre ani, cei ce mănâncă pește vor păși cu noroc în noul an. Nu știm dacă se aplică și în cazul fructelor de mare, însă suntem preventivi: azi, 30 decembrie, te așteptăm cu 30% reducere utilizând Kaufland Card la toată categoria de pește congelat, fructe de mare congelate, icre, aluat și plăcinte congelate”, este anunţul postat.

Nici ofertele săptămânale nu sunt de ratat. Până pe 5 ianuarie 2021, puteţi cumpăra cotlet de porc la preţul de 16,99 de lei, în loc de 23,99, măsline negre mamouth cu doar 0,95 de lei pe 100 de grame (preţ întreg: 1,83 de le), dar şi struguri albi fără sâmburi la un preţ promoţional de 4,79 de lei pe kilogram.

Şi merele Starkrimson sunt la un preţ special, având o reducere de 40%: 2,99 de lei, în loc de 4,99 de lei. De asemenea, roşiile pot fi cumpărate zilele acestea cu doar 4,39 de lei pe kilogram (preţ întreg: 5,49 de lei) iar kiwi se bucură de o reducere de 60%: 0,59 de lei/bucată, în loc de 1,49 de lei.

Ce este Kaufland Card?!

Cardul Kaufland este o aplicaţie care poate fi descărcată de pe Google Play sau App Store şi reprezintă o modalitate de a-i răsplăti pe clienţii fideli ai magazinului. Beneficiile sunt atractive, iar tot ceea ce au de făcut cumpărătorii este să scaneze cardul la casa de marcat înainte să plătească. În fiecare săptămână, sunt promoţii la o gamă diversificată de produse.

“Kaufland Card îți simplifică viață prin noul mod de a interacționa cu promoțiile – o soluție modernă adaptată la stilul tău de viață. În loc să cauți sau să prinzi promoții, să colecționezi puncte bonus sau să strângi cupoane, o să le ai pe toate într -un singur loc, doar printr-o simplă scanare a unui QR code în aplicație.

Beneficiile se strâng singure, dar nu vin singure, vin împreună cu tot felul de surprize, de oferte personalizate cu exact ce îți dorești și cu multe altele pe care nu le mai spun acum să nu îți stric surpriza”, scriu cei de la Kaufland pe site-ul oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI