Kaufland face asta pentru toți clienții. Ce se întâmplă până pe 24 decembrie în magazine

Kaufland face asta pentru toți clienții. Ce se întâmplă până pe 24 decembrie în magazine
Kaufland, promoții de nerefuzat pentru Sărbători. Ce pune la dispoziție clienților până pe 24 decembrie

Începe să arate tot mai mult a Crăciun! De acest fapt ne asigură și Kaufland, cu minunile propuse clienților săi. Surprizele lanțului de hipermarketuri din Germania se întind până pe 24 decembrie.

E Crăciun la Kaufland. Gigantul comercial are pregătite surprize pentru clienți până pe 24 decembrie

Crăciunul înseamnă pentru mulți bunătăți tradiționale. Din meniul românesc nu lipsesc toba, caltaboșii, cârnații, friptura, slana, șoriciul, sarmalele și cozonacul. Pentru cei care nu au rude la țară și nu primesc celebrul pachet există alternative: magazinele. Unde pui că în această perioadă ”dospesc” în reduceri? Cel puțin asta se întâmpla la Kaufland, lanț de magazine care și-a anunțat bunele intenții pentru a face din sărbătorile de iarnă din acest an, și așa oropsite de circumstanțe, unele plăcute precum anii trecuți.

Gigantul comercial a venit în înaintarea clienților cu oferte ce pot fi considerate de nerefuzat. Mai exact, a pregătit 30% reducere la categoria de produse bio: congelate, lactate și brânzeturi, legume, fructe și carne, adică tot ce ai nevoie pentru a găti preparatele ce vor sta pe masa festivă.

În plus, în perioada 21-24 decembrie, gospodinele sunt ajutate și cu alte produse folosite intens în acest sezon, anume portocale și orez, ambele la cele mai mici prețuri de pe piață. „Pregătește cele mai gustoase preparate pentru masa de Crăciun cu portocale la 2,99 lei/kg și orez K-Classic la doar 3,29 lei/kg”, anunță compania. Tot din 21 decembrie ai la îndemână ”Pofta de promoții”. Halatul de baie pentru fete este disponibil la doar 29,99 de lei, jacheta pentru fete costă 34,99, salopeta 39,99 și păturile cu mâneci la 39,99, în limita stocului disponibil.

Ghicește cuvântul zilei și poți câștiga un voucher în valoare de 500 de lei

La toate se adaugă și un concurs care îți poate aduce un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei pentru produse Liv&Bo. Trebuie doar să ghicești cuvântul zilei și să încarci răspunsul pe site-ul firmei, intrând astfel în cursa pentru marele premiu.

„Începe să arate tot mai mult a Crăciun! Oriunde privești, casa este atât de frumos îmbrăcată în sărbătoare, încât nici Grinch n-ar refuza o felie de cozonac înconjurat de globuri și luminițe colorate. Ghicește cuvântul zilei, încarcă răspunsul pe kaufland.ro/concurs-craciun și poți câștiga câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 lei pentru produse Liv&Bo. Nu uita să verifici și indiciile pe care ți le-am pregătit pe Instagram si pe kaufland.ro”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI