Kaufland a făcut anunțul zilei: oferă 500 de lei clienților săi. Cum obții banii

Kaufland a făcut anunțul zilei: oferă 500 de lei clienților săi. Cum obții banii
Kaufland organizeaza un concurs de Craciun. Cati bani se castiga

Kaufland a făcut anunțul zilei, oferind 500 de lei clienților săi. Cum pot obține românii banii de la supermarket, vedeți în rândurile de mai jos.

Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie să faci ca să intri în posesia frumoasei sume ofeită de Kaufland

Kaufland a făcut anunțul zilei. Oferă câte 500 de lei clienților săi. Cei interesați pot vedea cum pot obține banii în articolul de mai jos. Pentru a afla cum pot intra în posesia a 500 de lei, clienții Kaufland trebuie să stea cu ochii kaufland.ro și pe pagina de Facebook Kaufland Romania.

Supermarketul va lansa câte un cuvânt al zilei, un fel de integramă, simplu de descifrat. Spre exemplu, astăzi, 14 decembrie, supermarketul a postat o fotografie cu un cuplu care stă pe o canapea și se uită la televizor, avand în față un castron de floricele, iar bărbatul ține în mână o telecomandă.

Care este cuvântul cheie de astăzi, 14 decembrie 2020

Cuvântul pe care îl cere dezlegat Kaufland de la clienți începe cu F și se termină cu E. În contextul în care stau cei doi nu este greu de citit cu ce are trebui completate cele trei casuțe goale dintre cele două litere. Cuvântul zilei este ”FILME”. Mai trebuie precizat că supermarketul nu oferă bani cash, ci sub forma unui voucher în valoare de 500 de lei.

”Este deja o tradiție să-l revezi pe Kevin în preajma sărbătorilor! Înlocuiește cu turtă dulce și cuibărește-te pe lângă jumătatea ta. Ghicește cuvântul zilei, încarcă răspunsul pe kaufland.ro/concurs-craciun și poți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 lei. Nu uita să verifici și indiciile pe care ți le-am pregătit pe Instagram si pe kaufland.ro”, scrie Kaufland pe pagina proprie de Facebook.

Cine poate participa la concurs

Cei care vor să participe la concurs trebuie să se înscrie pe pagina supermarketului. De asemenea, organizatorul concursului anunță că extragerea norocosului va fi făcută a doua zi, la sediul său, cu ajutorul unei aplicații electronice.

Nu au voie să participe decât persoanele fizice, altele decât angajții proprii ai supermarketului și ai rudelor acestora de gradul I.

Ce valoare are marele premiu dat de Kaufland și când va fi oferit

În plus, în anumite zile, Kaufland va acorda premii și mai mari. Astfel, un premiu de 10.400 de lei în ultima zi a concursului, respectiv pe 24 decembrie va fi acordat unui client norocos.

De asemenea, participanții la concurs au șansa să câștige un voucher de 2000 de lei pe data de 18 și 21 decembrie și unul în valoare de 1000 de lei, mâine, 15 decembrie. În rest, premiile oferite de Kaufland vor fi de câte un voucher în valoare de 500 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI