Kaufland, anunţul zilei pentru clienţi. Se întâmplă de joi, 24 noiembrie 2022. E un mare succes în România

Kaufland, anunţul zilei pentru clienţi. Se întâmplă de joi, 24 noiembrie 2022. E un mare succes în România
Kaufland, anunţul zilei pentru clienţi. Campania specială organizată de reprezentanții lanțului german de magazine.

Kaufland, anunţul zilei pentru clienţi. Reprezentanții unităților comerciale din România ale lanțului de magazine german au decis să își arate recunoștința față de consumatori printr-o campanie inedită. „15% se întorc la tine” – este deviza acțiunii. Se întâmplă de joi, 24 noiembrie, și se spune că va fi de mare succes.

Reprezentanții Kaufland au organizat o campanie inedită pentru clienții din România. Acțiunea a fost plănuită în semn de recunoștință pentru consumatori și funcționează sub mesajul „15% se întorc la tine”. Ce presupune, concret, promoția?

Kaufland, anunţul zilei pentru clienţi

Totul are legătură cu produsele achiziționate de către clienți. În fiecare săptămână, începând de joi, 24 noiembrie, reprezentanții unităților comerciale vor selecta anumite produse și le vor clasa într-un pachet special. Românii care vor cumpăra unul sau mai multe dintre produsele cu pricina vor primi banii înapoi. Un procent de 15% din suma cheltuită va fi livrată în contul Kaufland de client.

Procentul amintit va fi trazancționat în contul de client sub forma unui voucher de cumpărături. Acesta poate fi folosit până la finalul lunii ianuarie 2023. Atenție, însă! Voucherul nu poate să depășească suma de 150 de lei, săptămânal. Programul special, organizat de Kaufland, se va încheia pe data de 3 ianuarie 2023.

Produsele care vor face parte din pachetul Kaufland vor putea fi consultate în revista săptămânală a magazinului. De asemenea, ofertele vor fi valabile și pe site-ul kaufland.ro. Tot online poate fi consultat și regulamentul programului.

„Ne-am dezvoltat de la o afacere germană de familie la o companie comercială activă la nivel internațional, cu peste 148.000 de angajați. Întotdeauna, ne-am concentrat pe satisfacția clienților noștri. Pentru a le oferi clienților noștri o experiență perfectă la cumpărături, digitalizarea și sustenabilitatea joacă în prezent un rol esențial”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Un nou magazin Kaufland în București

Promoția Kaufland vine în contextul extinderii lanțului de unități comerciale. Kaufland va inaugura, joi, 24 noiembrie, un nou magazin în Sectorul 3 din București. Acesta se va afla pe Bulevardul Basarabia, la nr. 250. Supermarketul va avea o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați, dintre care 3.400 vor reprezenta spațiu de vânzare.

Noul magazin Kaufland va prezenta mai multe facilități ecologice, în comparație cu altele. Soluțiile și tehnologiile folosite în magazin vor fi moderne și vor asigura standarde înalte de eficiență energetică. Sistemul de iluminat va fi pe bază de LED, cu senzor de mișcare și sistemele de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de climatizare.

Supermarketul ce va fi deschis în Sectorul 3 va fi alimentat cu energie electrică verde. Acest lucru înseamnă că magazinul va prezenta panouri fotovoltaice. Investiția se ridică la o sumă totală de aproximativ 100.000 euro. Acoperișul este, de asemenea, ecologic verde, fiind construit pe bază de mix de plante rezistente la diverse fenomene meteo.

Urmăriți Playtech.ro și pe