15 sept. 2022 | 09:18

Kate, tribut emoţionant adus Prinţesei Diana. Bijuteriile speciale purtate de noua Prinţesă de Wales la procesiunea Reginei Elisabeta

Monden
Kate, tribut emoţionant adus Prinţesei Diana. Bijuteriile speciale purtate de noua Prinţesă de Wales la procesiunea Reginei Elisabeta
Kate, tribut emoţionant adus Printesei Diana la funerariile Reginei Elisabeta

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, fiul ei cel mai mare, Charles, a fost proclamat noul suveran al Regatului Unit. În consecință, Prințul William a devenit moștenitorul tronului, iar el și soția lui, Kate Middleton, au primit titlurile nobiliare de Prinț și Prințesă de Wales. Cum a onorat-o ducesa pe regretata Lady Diana.

Ce omagiu i-a adus Kate regretatei Prințese Diana

Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, i-a adus încă un tribut superb Prințesei Diana, mama soțului ei, purtând la procesiunea Reginei bijuteriile ce i-au aparținut regretatei Lady Di.

De-a lungul timpului, soția Prințului William i-a adus foarte multe omagii Prințesei Diana, Kate Middleton alegând să poarte, în diferite ocazii, bijuteriile și ținutele ale lui Lady Di, în onoarea regretatei sale soacre.

De această dată, ducesa de Cornwall a optat să poarte cerceii cu perle ce i-au fost dăruiți Dianei, înainte de nunta ei cu Prințul Charles, în anul 1981. Bijuteriile, fabricate de Collingwood, simbolizează o moștenire emoționantă de la fosta Prințesă de Wales la cea de acum.

Kate Middleton a purtat cerceii de mai multe ori, inclusiv în portretul ei oficial realizat pentru marcarea aniversării sale de 40 de ani, la începutul anului 2022, potrivit Daily Mail.

În timpul ceremoniei solemne de la Westminster Abbey, Kate Middleton a împerecheat cerceii cu o broșă de perle care a aparținut Reginei Elisabeta a II-a.

Cetățenii britanici au fost încântați la auzirea veștii că frumoasa Kate Middleton a devenit noua Prințesă de Wales, considerând-o perfectă pentru a duce mai departe moștenirea regretatei Prințesă Diana.

Cerceii cu diamante și perle au devenit preferații regretatei Lady Di, fiind purtați în turneele regale din Australia, Canada și Italia.

Unde a purtat Prințesa Diana cerceii cu perle și diamante

Lady Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales, fiind un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii favorită a familiei Spencer. Le-a purtat de mai multe ori de-a lungul căsniciei sale.

Bijuteriile i-au făcut ținutele de gală să strălucească în timpul turneului ei din SUA în 1985, unde le-a purtat cu o rochie albă din dantelă și diadema Lover’s Knot pentru o cină de gală la Ambasada Marii Britanii.

De asemenea, Prințesa Diana i-a purtat cu celebra rochie neagră pe care a îmbrăcat-o, când a participat la petrecerea Vanity Fair de la Serpentine Gallery în noiembrie 1994 din Londra, care mai târziu a devenit cunoscută sub numele de Rochia Răzbunării.

Compania Collingwood i-a împrumutat regretatei Diana bijuterii în perioada logodnei sale cu Prințul Charles, inclusiv un colier elaborat de diamante și cercei asortați, pe care i-a purtat pentru o sesiune de portrete cu Lord Snowdon.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro