Kate Middleton și Prințul William, huiduiți în America. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Kate Middleton și Prințul William, huiduiți în America. Ce s-a întâmplat cu cei doi
Turneul american pentru Kate Middleton și Prințul William nu a început bine!

Așa cum a anunțat presa britanică, Kate Middleton și Prințul William au plecat într-un turneu dincolo de ocean, în America. Numai că ceea ce se dorea a fi un tur important, s-a dovedit a se întoarce împotriva celor doi. Kate Middleton și Prințul William au fost huiduiți. De ce și ce s-a întâmplat cu cei doi, citește în continuare și o să afli.

Turneul american pentru Kate Middleton și Prințul William

După o perioadă de doliu, ca urmare a decesului fostei Suverane, Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Prințul William luau decizia de a pleca într-un turneu în Statele Unite ale Americii.

Presa din Albion a scris pe larg despre această decizie, la fel și presa de peste ocean. Atât în publicațiile tabloide din Regatul Unit, cât și cele americane, se punea problema primirii celor doi în America. Mai ales după ultimele dezvăluiri făcute de fratele lui William și soția acestuia.

Vizita în SUA a prințesei de Wales Kate Middleton împreună cu soțul ei, prințul William, ar fi lăsat-o pe Meghan Markle „neliniștită”, scrie The Closer UK, citând o sursă.

Persoana din interior a declarat publicației, că mama lui Archie și Lilibet va „pune o față curajoasă”. Dar fosta vedetă din Suits se pare că suferă un pic, deoarece știe că Prințul William și soția sa „sunt încă foarte apreciați și respectați în SUA„.

„În loc să fie în centrul atenției, Meghan va fi îngrijorată. Va fi vorba doar de Kate. Presa se va îndrăgosti de Prințul William și Kate Middleton.

Kate are un mare avantaj față de Meghan în ceea ce privește popularitatea.”, mai scrie publicația citând sursa regală.

Dar, deși poate întemeiate temerile lui Meghan, realitatea s-a dovedit cu totul alta. Mai ales în ceea ce-i privește pe Kate Middleton și Prințul William.

Vezi și: Prințul William, lovitură neașteptată pentru Harry și Meghan Markle. Scandal în familia regală

Capetele regale huiduite pe tărâm american

Capetele încoronate au fost huiduite în timpul călătoriei lor în America. Momentul s-a întâmplat în timp ce urmăreau un meci din NBA, la finalul primei zile a vizitei lor în SUA.

La începutul meciului de baschet de miercuri seară, prințul și prințesa au fost văzuți urmărind cu atenție meciul în timp ce Celtics au luat un avans. În timpul evenimentului au stat alături de guvernatorul statului Massachusetts, Maura Healey.

Kate Middleton și Prințul William au stat în picioare la intonarea imnului național. Mai târziu au fost supuși unor  huiduieli în jurul arenei. Momoentul delicat a avut loc când au fost prezentați de crainicul stadionului și au apărut pe ecranul din sală.

Alți fani din mulțime au putut fi auziți strigând cu voce tare „USA, USA” atunci când prințul și prințesa au apărut pe ecranele din centrul de deasupra terenului. Mai devreme în cursul zilei, în timpul evenimentului de lansare a premiului lor Earthshot, Kate și Prințul William a primit lecții despre colonialism și rasism.

Vezi și: Motivul pentru Prinţul William nu îl va putea ierta niciodată pe Harry. Fiul Regelui Charles suferă profund

Kate Middleton și Prințul William au o vizită  de trei zile în America

Călătoria de trei zile a lui William și Kate la Boston a fost umbrită de conflictul rasial tot mai mare în care se află nașa viitorului rege. Conflicutul a făcut ca monarhia să fie acuzată că este rasistă din punct de vedere instituțional.

Lady Susan Hussey a demisionat din rolul său în cadrul casei regale. Ulterior, aceasta și-a cerut scuzepentru remarcile rasiste din timpul unei recepții la Palatul Buckingham.

Se pare că Prințul William a fost de acord cu faptul că Lady Susan a renunțat la rolul său onorific de una dintre cele trei doamne ale Casei. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat reporterilor din SUA înainte de călătoria de trei zile la Boston: „Rasismul nu-și are locul în societatea noastră”.

Urmăriți Playtech.ro și pe