Kate Middleton nu vrea să-i calce pe urme Prințesei Diana! A luat o decizie importantă pentru a evita tensiunile din familia regală

Kate Middleton nu vrea să-i calce pe urme Prințesei Diana! A luat o decizie importantă pentru a evita tensiunile din familia regală
Kate Middleton nu vrea să-i calce pe urme Prințesei Diana

Presa din Marea Britanie a comparat-o tot timpul pe Kate Middleton cu Prințesa Diana. Ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu Prințul William în anul 2000 și a evitat să repete greșelile celei care a fost supranumită Prințesa Inimilor, pentru a nu ajunge în situația ei.

Kate Middleton nu vrea să-i calce pe urme Prințesei Diana

Kate Middleton i-a adus în repetate rânduri omagii Prințesei Diana. Fie și-a inspirat vestimentația din stilul ducesei de Wales, fie i-a purtat bijuteriile la evenimentele publice la care a participat de-a lungul timpului. În schimb, soția Prințului William a avut tot timpul grijă să nu repete greșelile pe care le-a făcut Prințesa Diana, care în cele din urmă au dus la tragicul eveniment în care aceasta și-a pierdut viața. În primul rând, ducesa de Cambridge are grijă să nu își lase niciodată soțul în umbră.

„Înaltă și slabă ca Diana, Kate este, fără doar și poate, regală din toate punctele de vedere. Ea pare încrezătoare în sine și, mai presus de toate, fericită! În comparație cu Diana, al cărei scop era să fie rebela familiei regale și să nu urmeze nicio regulă, Kate Middleton a aderat protocolului impus de statutul pe care l-a câștigat. Ea i-a ascultat pe consilierii lui WIlliam și l-a susținut pe soțul ei în tot, însă nu l-a eclipsat niciodată. Unul dintre defectele prințesei Diana a fost faptul că l-a pus în umbra ei pe Charles. Kate nu a vrut să facă aceeași greșeală”, notează Vanity Fair.

Kate Middleton și-a dat seama încă de la început că trebuie să își urmeze soțul, iar Prințesa Diana ar fi fost impresionată de Kate și și-ar fi dat seama că este potrivită pentru fiul ei, susțin jurnaliștii britanici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI