Kate Middleton, moment rușinos la Wimbledon. A povestit tot: „Nu va aprecia că zic asta”

Kate Middleton, moment rușinos la Wimbledon. A povestit tot: „Nu va aprecia că zic asta”
Kate Middleton, moment rușinos la Wimbledon.

Ducesa Kate Middleton a trăit un moment rușinos la Wimbledon. Ducesa de Cambridge a strălucit în finala Wimbledon 2022 din 9 iulie, unde a atras toate privirile, purtând o rochie de un galben intens. Ea a povestit însă de un moment stânjenitor de care a avut parte într-o finală de Wimbledon trecută, când se afla alături de tatăl ei în tribune.

Kate Middleton, moment rușinos la Wimbledon

Kate Middleton este o împătimită a meciurilor de tenis, fiind deseori văzută în tribuna regală de la Wimbledon. De cele mai multe ori, ea vine  însoțită de Prințul William sau de alte celebrități, dar într-o ediție trecută și-au făcut „debutul” și părinții săi.

Kate Middleton a rememorat recent un moment stânjenitor prin care a trecut la un meci anterior. Ea a explicat faptul că tatăl ei, Michael Middleton poate deveni „prea confortabil” cu oamenii din jur.

„Tatăl meu nu va aprecia că zic asta, dar treceam pe lângă Tim Henman și tocmai îl văzusem și pe Pete Sampras jucând. Atunci, tatăl meu i-a spus foarte relaxat, fără nicio treabă, „Bună Pete!”. Mi-a fost atât de rușine!”.

Ducesa de Cambridge a mai vorbit și despre pasiunea sa pentru tenis și a explicat că a crescut privind jocurile de la Wimbledon.

„Cred că îi inspiră într-adevăr pe tineri. Pe mine m-a inspirat când eram mai mică, îmi doream să joc și eu.”, a mai adăugat ea.

Elena Rybakina, învingătoare la Wimbledon 2022

La finala Wimbledon 2022, învingătoare a ieșit Elena Rynakina, o sportivă din Kazakhstan, în vârstă de 23 de ani. Ea a fost protagonista unui moment emoționant la conferința de presă de după meciul cu Ons Jabeur, izbucnind în lacrimi, după ce a fost întrebată de părinții săi și eforturile lor pentru ea.

„Am fost foarte emoționată la conferința de presă gândindu-mă la părinții mei. E greu să țin acele lucruri înăuntru, e mai bine să arunci o rachetă pe teren decât să plângi la conferința de presă (râde). Dar da, părinții mei și-au sacrificat mult din viața lor pentru a mă susține.

nu știam dacă voi deveni tenismen profesionist, ei au crezut mereu în mine, m-au susținut pentru că au văzut că mă distrez, că îmi face plăcere să mă antrenez după școală. Este uimitor că acest basm s-a întâmplat în cele din urmă”, a spus Elena Rybakina într-un interviu acordat site-ului WTA.

Elena Rybakina s-a născut în Rusia, țară pe care a reprezentat-o în competiții până în anul 2018,.