Kate Middleton, mesaj neașteptat în condica locației unde Prințul William a cerut-o în căsătorie. Ce se întâmplă acum acolo

Kate Middleton, mesaj neașteptat în condica locației unde Prințul William a cerut-o în căsătorie. Ce se întâmplă acum acolo

Kate Middleton a lăsat un mesaj neașteptat în condica unei cabane din Kenya unde a fost cerută de soție de Prințul William.

Kate Middleton, mesaj neașteptat în condica locației unde Prințul William s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie

Catherine, ducesă de Cambridge, cunoscută popular sub numele ”Kate”, este soția Prințului William de Wales. În data de 16 noiembrie 2010, Casa Clarence a anunțat că Prințul William și Kate Middleton intenționează să se căsătorească în 2011. Cuplul s-a logodit în octombrie 2010, în Kenya, în timpul unei vacanțe romantice de 10 zile.

Kate Middleton, mesaj neașteptat în condica locației unde Prințul William a cerut-o în căsătorie. Ce se întâmplă acum acolo
Kate și William sunt împreună din timpul facultății

Deși toată lumea știe cât de frumoasă a fost nunta regală dintre cei doi, cuplul ocupând primele pagini ale ziarelor de când și-a anunțat logodna, nu mulți știu povestea din spatele primului pas făcut de Prinț: cererea în căsătorie. William a făcut pasul cel mare într-o vacanță în Kenya, după ce a planificat un sejur de 10 zile la o cabană din apropierea lacului Rutundu, unde cei doi aveau în plan să pescuiască. Dedesubturile istorioarei au fost dezvăluite de proprietarii locului unde au fost cazați.

Ducesa a fost cerută de soție după ce primise porecla ”Kate cea care e pusă în așteptare”

Înainte de toate, trebuie menționat că William și Kate au trecut prin două despărțiri dureroase de-a lungul relației, însă drumurile i-au adus tot împreună, având în vedere că sunt împreună din timpul facultății. Ei bine, un alt detaliu interesant este că William a cerut-o de soție pe Kate după ce ea primise o poreclă deranjantă tocmai din această cauză, anume ”Kate cea care e pusă în așteptare”.

Astfel, în 2010, la aproximativ un deceniu de când s-au cunoscut, Prințul a avut curajul să îi pună marea întrebare. Cuplul s-a plimbat prin țară înainte să meargă la pescuit, prilej ca ducele să o ceară de nevastă. Ajunși la locul cu pricina, William a decis să se pună în genunchi în fața femeii care mai apoi i-a dăruit trei copii. Totul a decurs într-o manieră romantică. De altfel, chiar ducesa a recunoscut acest lucru și a simțit nevoia să scrie și în condica oaspeților cabanei unde au stat.

Mesajul lui Kate

„Mulțumim pentru cele mai minunate 24 de ore! Din păcate nu am prins nici-un pește din lac, însă ne-am distrat încercând. Îmi place la nebunie atmosfera de aici, cu focuri la șemineu și lumânări aprinse- este extrem de romantic. Sperăm să ne întoarcem cât mai curând”, a scris Kate Middleton.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI