Kate Middleton a trecut prin momente dificile. Dezvăluirile despre dorința de sinucidere a fratelui ei sunt cutremurătoare

Kate Middleton a trecut prin momente dificile. Dezvăluirile despre dorința de sinucidere a fratelui ei sunt cutremurătoare

Kate Middleton a trecut prin momente dificile din cauza fratelui ei, James. Bărbatul a făcut dezvăluiri despre sinuciderea lui.

Kate Middleton a trecut prin momente dificile

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a trecut prin momente dificile. James, fratele ei, în vârstă de 32 de ani, a povestit nu de mult că a vrut să se sinucidă după o depresie puternică. Cu toate acestea, Kate i-a fost alături și a reușit să îl ajute să depășească momentul în cele din urmă. James a povestit că nu mai putea să facă nimic, nici măcar să doarmă sau să mănânce, depresia puternică acaparându-i gândirea.

Deși Kate i-a fost alături trup și suflet, bărbatul a realizat că este nevoie și de ajutor specializat, astfel că, timp de un an, a mers la specialiști. Acum, bărbatul se simte bine, iar viața sa decurge cum nu se poate mai frumos. Bărbatul a avut curajul să își ceară de soție iubita, pe Alizee Thevener, și duce o viață frumoasă alături de ea.

”Nu puteam ajunge mai jos”

„Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai puteam să dorm, să citesc o carte, să mănânc. M-am rupt de orice”, a spus James. De asemenea, tânărul a completat și a spus că toată lumea este încântată de progresele pe care le-a făcut, ba mai mult, uneori simte nevoia să se ciupească pentru a-și da seama că nu este în vis.

„Nu puteam ajunge mai jos decât am fost acum doi ani!”, a declarat James, care a mai dezvăluit și că, în cele mai grele momente, cel mai dificil i-a fost atunci când trebuia să explice familiei ceea ce se întâmplă cu el. Drept urmare, a văzut sinuciderea ca o modalitate de a scăpa de problemele cu care se confruntă.

Kate Middleton a trecut prin momente dificile. Dezvăluirile despre sinucideara fratelui ei sunt cutremurătoare
Ducesa și fratele ei, James

Totodată, aici a apărut o altă situație, căci James a declarat că ar fi făcut acest gest rapid, însă în fața ochilor îi apăreau cei dragi, așa că imaginea lor l-a împiedicat să ia atitudine. Tânărul James suferă de dislexie și tulburări de deficit de atenție și a explicat că din aceste motive este neliniștit, impulsiv și pierdut de cele mai multe ori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI