Omagiu pentru Prințesa Diana la jubileul Reginei Elisabeta. Ce a făcut Kate Middleton

Omagiu pentru Prințesa Diana la jubileul Reginei Elisabeta. Ce a făcut Kate Middleton
Omagiu pentru Printesa Diana la jubileul Reginei Elisabeta. Ce a facut Kate Middleton

Un moment emoționant a avut loc în timpul celebrării Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei Prințese Diana. Ce a făcut ducesa de Cambridge în memoria mamei soțului ei, Prințul William.

Ce omagiu i-a adus Kate Middleton regretatei Prințese Diana

Zilele acestea, la Londra, are loc sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, pentru a celebra cei 70 de ani de domnie pe care monarhul i-a petrecut pe tronul Marii Britanii.

Cu ocazia fastuosului eveniment, Meghan Markle și Prințul Harry au lăsat deoparte toate animozitățile și au fost prezenți la Londra, pentru a fi alături de bunica ducelui de Sussex.

Deși evenimentul s-a concetrat pe Regină, toate privirile au fost ațintite, ca de obicei, asupra ducesei de Cambridge. Kate Middleton a arătat ravisantă și elegantă, ca întotdeauna, într-o ținută albă semnată de designerul său preferat, Alexander McQueen, un costum elegant în valoare de 3.000 de lire sterline.

Soția Prințului William s-a deplasat, într-o caleașcă, alături de Camilla, ducesa de Cornwall, spre parada care a avut loc la Palatul Buckingham, fiind acompaniate, în trăsură, de copii ducilor de Cambridge, George, Charlotte și Louis.

Ținuta impecabilă a lui Kate Middleton a fost accesorizată perfect cu o pălărie marca Philip Treacy. Ducesa de Cambridge i-a adus, din nou, un omagiu regretatei Lady Diana, mama Prințului William, purtând o pereche de cercei cu safire și diamante din colecția Prințesei Diana, bijuterii pe care soțul ei i le-ar fi dăruit, înainte de a se căsători.

De asemenea, ducesa de Cambridge a purtat și un colier din colecția fostei soții a Prințului Charles, același pe care Kate Middleton l-a purtat în 2020, după izolare, când i-a întâmpinat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski și pe soția sa, Olena.

Kate Middleton nu se sfiește în a repeta ținute la evenimente importante

Decizia de a purta o piesa pe care o deține deja, pentru o ocazie atât de importantă, este în concordanță cu abordarea din ce în ce mai conștientă a lui Kate față de garderoba ei publică.

Ducesa repetă ținute mai des ca niciodată, iar pentru recentul turneu regal al Caraibe cu Prințul William, a împachetat în valiză mai multe piese vintage.

Ducele și ducesa de Cambridge s-au alăturat familiei regale pe balconul Palatului Buckingham pentru a începe un weekend lung de sărbători pentru a marca Jubileul de platină al Reginei.

Kate și William au fost însoțiți de cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, pentru a face cu mâna mulțimilor care s-au adunat în centrul Londrei în onoarea celor 70 de ani ai Majestății Sale pe tron.