21 dec. 2021 | 09:58

Kanal D speră să dea lovitura cu această producție! Se lansează pe 3 ianuarie. Telespectatorii trebuie să afle asta imediat

Monden
Kanal D speră să dea lovitura cu această producție! Se lansează pe 3 ianuarie. Telespectatorii trebuie să afle asta imediat
Kanad D spera sa dea lovitura cu aceasta productie Se lanseaza pe 3 ianuarie. Telespectatorii trebuie sa afle asta imediat

După ce showul Survivor România a fost preluat de către cei de la PRO TV, șefii de la Kanal D speră să dea lovitura cu o super producție turcească. Fanii telenovelelor și ai serialelor turcești vor avea șansa de a privi Melek, ce se lansează în data de 3 ianuarie, la Kanal D. Despre ce este vorba în serial.

Ce super producție au cumpărat cei de la Kanal D, după ce au pierdut Survivor România

Vestea că al treilea sezon Survivor România va fi difuzat pe PRO TV, după ce trustul din Pache Protopopescu a cumpărat show-ul, i-a surprins pe fanii celui mai dur reality-show din lume.

Oficialii de la Kanal D sunt pregătiți să adune audiențe colosale cu ajutorul serialului Melek, producția ce va fi lansată în data de 3 ianuarie 2022.

Actriţa Nehir Erdogan este protagonista noului proiect de la Kanal D, fiind cea care îi da viaţă lui Melek, personajul central al poveştii. Despre ce este vorba în noul serial Melek? Despre o femeie care luptă pentru a-şi reconstrui destinul, alături de cei cărora le-a dat viaţă.

Două familii care au fost prietene de multe generații încoace, cei din neamul Karadağ şi cei pe nume Şirhan, ajung să se certe cumplit din cauza dragostei.

Despre ce este vorba în serialul Melek de la Kanal D

Tensiunea dintre cele două familii apare atunci când frumoasa Melek Karadağ refuză căsătoria aranjată, conform tradiţiilor, de propria-i familie, cu fiul familiei Şirhan, Halil (interpretat de Kutsi). Melek nu poate protesta împotriva tatălui ei, însă chiar în ziua logodnei, Melek fuge cu Alpay, bărbatul pe care îl iubeşte, în Germania.

Acest incident îi determină pe cei din familia Karadağ să o dezmoștenească pe rebela Melek. Pentru Seyit Ali Karahan, capul familiei Karadag, preţioasa lui fiică este „moartă”. Halil Şirhan, mirele părăsit, este singurul care nu o poate uita pe cea care trebuia să-i fie logodnică, purtându-i resentimente timp de 20 de ani.

În tot acest timp, Melek lasă totul în urmă pentru a trăi alături de Alpay, dar lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit. Renegată de propria-i familie, Melek devine mamă, trăieşte o perioada înfloritoare, după care viaţa îi pregăteşte şi câteva lovituri dramatice, scriu cei de la Pagina de Media.

Melek descoperă că trebuie să lupte împotriva unei boli cumplite, soțul ei cere divorțul şi ia custodia celor trei copiii ai lor, lăsând-o pe protagonista serialului singură.

Melek pierde totul şi astfel hotărăşte să revină acasă şi să-i ceară iertare tatălui sau, căruia vrea să îi încredinţeze şi copiii, înainte să-şi dea ultima suflare. Serialul Melek de la Kanal D va debuta pe micile ecrane în data de luni, 3 ianuarie 2022.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Se schimbă modul în care românii fac cumpărături. Nimic nu va mai fi la fel, totul se ușurează
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Când vine marele cutremur. Cum se pregătește România: Sunt mai greu de pus în practică.
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro