Mutare bombă în televiziune! Vedeta Kanal D care a semnat cu Pro TV. Totul a ieșit la iveală acum

Mutare bombă în televiziune! Vedeta Kanal D care a semnat cu Pro TV. Totul a ieșit la iveală acum
Vedeta Kanal D care a semnat cu Pro TV.

Veste incredibilă pentru telespectatorii din România. Una dintre cele mai mari vedete de la Kanal D se mută la PRO TV. După ce a câștigat Survivor România, viața lui Zanni s-a schimbat radical, iar producătorii celui mai cunoscut reality-show din lume l-au cooptat pentru face parte din echipa emisiunii. Ce surprize le-a pregătit trapperul fanilor.

Zanni face parte din echipa emisiunii Survivor România de la PRO TV

Zanni a semnat un contract cu cei de la PRO TV, recent, pentru a face parte din echipa emisiunii Survivor România sezonul 3.

După succesul răsunător pe care l-a avut în 2021, atunci când a câștigat al doilea sezon al celui mai urmărit reality-show din lume, producătorii emisiunii i-au făcut o ofertă pe care Zanni nu a putut să o refuze.

Trapperul a mărturisit, recent, că va face parte din echipa noului sezon Survivor România, emisiune care a fost cumpărată de către cei din trustul de pe Pache Protopopescu.

Zanni va fi prezentatorul emisiunii online dedicată sezonului 3 Survivor România, ce va fi redat la PRO TV, începând cu anul 2022. Momentan, nu se știe dacă prezența artistului va fi necesară în Republica Dominicană sau va fi nevoit să rămână în țară, pentru a-și desfășura activitatea profesională.

„O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (n. r. – dacă va pleca în Republica Dominicană). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta.”, a declarat câștigătorul Survivor România 2021, în exclusivitate pentru jurnaliștii de la Fanatik.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2022

Fanii cântărețului sunt extrem de încântați de faptul că Zanni a fost ales pentru a face parte din echipa emisiunii care i-a adus notorietate la nivel național, după ce a fost desemnat marele câștigător al sezonului 2 al competiției din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, este extrem de încântat de proiectul care i-a devenit proiect de suflet. Ce vor vedea telespectatorii în noul sezon:

„Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost.

Trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort.

Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală.”, a declarat prezentatorul Survivor România Daniel Pavel, acum ceva timp.

Survivor România sezonul 3 va debuta la PRO TV la începutul anului 2022, iar concurenții din echipa Faimoșilor sunt determinați să dovedească faptul că pot cuceri trofeul mult râvnit din Republica Dominicană.

Vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor sunt Otila Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac, Andreea Tonciu, CRBL și TJ Miles.