Kanal D dă lovitura celor de la Pro TV. Vedeta care a schimbat tabăra, ce surpriză

Kanal D dă lovitura celor de la Pro TV. Vedeta care a schimbat tabăra, ce surpriză
Ce vedeta a schimbat tabara

Una dintre cele mai noi vedete de la Pro TV, și anume, Elena Chiriac, a primit, se pare, un cadou de la Moș Crăciun. Astfel că cea mai tânără concurentă de la ”Ferma” și-a făcut mutarea la un post concurent de televiziune, și anume, Kanal D.

Kanal D dă lovitura celor de la Pro TV

Se pare că tânăra Elena Chiriac doar și-a făcut ”încălzirea” în show-ul de la Pro TV. Iar după ce a fost la numai un pas care a fost pus în joc la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, aceasta nu a ezitat să semneze un contract cu o televiziune concurentă. Asta s-a întâmplat chiar în luna cadourilor, luna decembrie. Așadar, Elena Chiriac se află printre veedetele care vor participa la emisiunea concurs ”Survivor România”. S-a întâmplat totul după ce Elena Chiriac ar fi primit o ofertă de nerefuzat, din partea șefilor de la Kanal D. Însă rămâne de văzut dacă aceasta va avea aceeași atitudine bătăioasă și la Survivor.

În plus, recent, fanii emsiunii Survivor România au avut parte de o surpriză foarte mare, pentru că în spațiul publuc au apărut și primele nume care au acceptat provocarea celor de la Kanal D. Aceste nume sunt: Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp și Zannidache. Dar aceste nume sunt doar o parte dintre figurile mondene ce se vor lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană, potrivit cancan.ro.

Elena Chiriac locuiește la Londra

De precizat este că tânăra Elena Chiriac locuiește, la ora actuală, la Londra, împreună cu mama ei. Aceasta revine ori de câte ori poate în România, deoarece aici are mulți prieteni și multe amintiri frumoase. Ea este și multiplă campioană la Taekwondo și din copilărie a făcut mult sport.

În afară de acestă pasiune și de medaliile câștigate de-a lungul timpului, aceasta a fost și model. A studiat, de asemenea, actoria la Londra și crede despre sine că este o persoană puternică ce a făcut față cu brio tuturor provocărilor.

“Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a spus Elena Chiriac înainte să intre în competiția acerbă, conform ferma.protv.ro.

Elena Chiriac a ajuns în marea finală a emisiunii Ferma, însă premiul a fost câștigat de actorul Augustin Viziru, și el fost concurent al emisiunii Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI