Jurnaliștii scoțieni au făcut anunțul despre Ianis Hagi. Ce decizie a luat Steven Gerrard

Jurnaliștii scoțieni au făcut anunțul despre Ianis Hagi. Ce decizie a luat Steven Gerrard
Jurnaliștii scoțieni, anunț despre Ianis Hagi

Jurnaliștii scoției au făcut mult așteptatul anunț despre sportivul român. Ce au scris despre Ianis Hagi? Care este decizia luată recent de către Stevan Gerrard?

Decizia de ultimă oră a lui Steven Gerrard

Cei care urmăresc din aproape în aproape evoluția lui Ianis Hagi anticipează deja decizia luată de Stevan Gerrard în cazul fiului regelului. Tânărul sportiv urmează să fie reținut din nou în rezervă de Gerrard în partida cu St. Johnstone, programată miercuri, potrivit Sports Mole.

Această dată ar fi a doua în rolul de rezervă pentru Ianis. Decizia aferentă este una de neînțeles pentru unii fani, în contextul în care Steven nu l-a scos din laude pe fotbalist în ultimul timp.

„Suntem încântați de modul în care se dezvoltă și progresează. Chiar suntem încântați să-l avem aici, îl sprijinim și încercăm să-l folosim în diferite zone pentru a-l ajuta să crească și sunt convins că încă mai are multe de oferit. Asta este partea cea mai bună, dar el a oferit deja multe în perioada recentă”, a spus Steven Gerrard într-o conferință de presă.

Ulterior, cel din urmă a explicat de ce au fost și meciuri în care nu l-a titularizat pe fiul lui Gigă Hagi. „Știam că vor fi momente în care va trebui să-l protejăm și să avem grijă de el, dar și că sunt momente în care trebuie să-i dăm libertatea necesară să fie el însuși și cred că asta a făcut cu siguranță în ultima perioadă”, a mai spus Gerrard.

Mijlocașul român, considerat fotbalistul care poate câștiga un meci de unul singur

Fiul lui Gică Hagi rămâne atracția tuturor, mai cu seamă a suporterilor români care abia așteaptă să-i vadă evoluția după fiecare meci. Succesul său este deja de multă vreme trasat. “Sunt convins că Steven Gerrard nu l-ar fi adus dacă nu era convins că va fi un mare plus pentru echipa sa. Este exact genul de jucător pe care Stevie şi l-a dorit, unul extrem de tehnic. Eu sper ca Rangers să încheie tranzacţia cât mai repede pentru ca toată lumea să se concentreze doar pe pre-sezon.

E important şi pentru Ianis să ştie că este un reper pentru echipă. Iar Stevie are nevoie să definitiveze cât mai repede primul 11 dacă vrea să se bată la titlu cu Celtic” a declarat Whelan pentru Football Insider.

  • -3 goluri are Ianis Hagi în 12 apariții pentru Rangers FC înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie 2020, arată digisport.ro