10 mart. 2021 | 11:42

Jurnaliștii americani, despre accidentarea Simonei Halep: ‘Inevitabil’. Ce a anunțat presa

Sport
Jurnaliștii americani, despre accidentarea Simonei Halep: ‘Inevitabil’. Ce a anunțat presa
Reacția jurnaliștilor americani despre accidentarea Simonei Halep

Jurnaliștii americani au scris despre recenta accidentarea a Simonei Halep. Iată reacțiile din presa străină cu privire la situația în care se află acum campioana noastră! Ce s-a scris?

Reacția presei americane despre accidentarea Simonei Halep

Jurnaliștii din Statele Unite ale Americii au scris despre problemele medicale pe care le întâmpină campioana noastră și care au făcut-o în cele din urmă să se retragă din turneul de la Dubai.

Jucătoarea de tenis a spus că are dureri la spate, motiv pentru care a renunțat să mai intre în teren în viitorul concurs unde fanii abia așteptau să o vadă. Problemele cu hernia de disc au reapărut, arată Tennis World USA, iar Simo e nevoită să gestioneze diferit evoluția sa în privința competițiilor apărute.

„Era inevitabil ca Simona să fie nevoită să se retragă de la turneu, dar a așteptat să vadă cum sau dacă starea ei se va schimba înainte de a renunța. Pe finalul adolescenței, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. Este o afecțiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină și se umflă într-o deschidere anormală.

Durerile sunt recurente și din acest motiv Halep a fost nevoită să se retragă de la Qatar Open luna trecută și acum de la Dubai”, a scris sursa citată. Sportiva a mărtursit că a trebuit în trecut să lucreze suplimentar pentru a putea face sport de performanță chiar și cu hernie de disc.

Amintim că durerile au mai intervenit de-a lungul timpului, astfel că a absentat de la mai multe turnee atunci când totul devenise peste limita suportabilității. Totuși, revenirea sa în forță este așteptată începând cu data de 22 martie a.c., la turneul de la Miami.

Părerea unei colege de breaslă despre jocul campioanei

„Nu pot să spun că am un idol în tenis. NU, în niciun caz. Mie îmi place Serena William, dar asta nu înseamnă că, vreo secundă, nu aș admira-o pe Simona Halep. Îmi place Simona Halep când o văd cum aleargă pentru fiecare minge, îmi place de Sharapova când o aud urlând ca să își intimideze adversarele, îmi place când o văd pe Serena de parca acum ar smulge carnea de pe tine. Da, de la toate ai ce să înveți, dar asta nu înseamnă, vreo secundă, că îmi sunt idoli. Mi-ar plăcea să joc cu ea, când voi mai crește în nivel, aș avea enorm de multe de învățat de la ea. Acum, cred, aș privi cum trec mingile pe lângă mine”
Andreea Prisăcariu (Sursa: wowbiz.ro)

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit definitiv, amiabil. Totuși un detaliu a atras atenția
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Cod Rutier 2024. Șoferii obligați să oprească mașina. Nu pot conduce peste limită
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă prezentatorul Insula Iubirii și ce mesaj a transmis
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro